Loading...
Evenemang

KodachiCon

Efter ett och ett halvt års uppehåll är anime- och mangakonventet KodachiCon tillbaka! Den 8-9 maj 2010 blir det två dagar med anime, manga, TV-spel, cosplay, prylar och konventsbesökare. Konventet finns på Fäladsgården, Svenshögsvägen 25 i Lund.

Terebi Ge-mu kommer att delta ungefär på samma sätt som vi gjorde på OkashiiCon tidigare i år. Det betyder att vi tar med alla våra konsoler och TV-apparater och ser till att deltagarna på konventet får en rejäl dos av riktig japansk kultur. Tyngdpunkten kommer att ligga på japanska spel i allmänhet och spel som verkligen ser japanska ut i synnerhet.

Så titta gärna förbi! Mangakai Lund som arrangerar KodachiCon har satt en inträdesavgift på är 100:- och de kräver även att man blir medlem i Mangakai Lund för att kunna komma in. Medlemskapet kostar 50:- och då har man givetvis tillträde till alla aktiviteter som föreningen arrangerar under 2010. Andra kostnader som kan tillkomma är mat (45:- per måltid) och sovplats (50:-). Inträdet kan endast köpas online, inte på plats! Så om du är intresserad kan du registrera dig här. Mer information finns på Mangakai Lunds hemsida.