Loading...
Startsida

TNG-rapport 23/3

Vart skall man egentligen börja med att beskriva tisdagens TNG? Redan när jag själv kom ner i lokalen runt halv fyra-tiden såg jag bekanta ansikten som Jono, CroolCaptain och Pixel i lokalen. Det grafiskt bländande Battlefield: Bad Company 2 gick varm i en Xbox 360 och i andra änden av rummet satt Handsome_Phil och spelade…. vad annat än Street Fighter IV? Vad som överraskade var att den som spelade Battlefield: Bad Company 2 var ingen annan än den gamla medlemmen Ellac som vi inte sett på ett tag. Överraskningarna hade dock bara börjat för i mötesrummet sitter styrelsemedlemmen Nabaxo som är på besök i Malmö såhär strax före hans permanenta flytt tillbaka till stan. En huvudvridning senare får jag dessutom syn på ytterligare en sällsynt syn i lokalen – Atomic!

Svårkontrollerad men välkommet flöde
Här någonstans började det bli svårt att förstå vem som kom ner i lokalen. Dels för jag pratade med Atomic en längre stund och dels för att flödet av människor tilltog under halvtimmen jag spenderade i Xbox 360-LAN-rummet. Embergem dök upp tillsammans med Dice och även stora delar av Magic-truppen dök upp samt Virre. När vi inte trodde att ringklockan kunde låta mer klämtar den igen och ner kommer Cybergymnasiefolk som Linnea, Annie, CrudeOwen och Qyo. Vid det här laget började det kännas som utrymmet började fyllas ut rejält. Medan jag är i en diskussion om RPG-evolution med Dice och Nabaxo säger Jono att Maduin är på väg till lokalen och frågar om folk var intresserade av mat från Burger King, något som kändes väldigt välkommet. När några av oss sen skall ut och hjälpa Maduin att bära in maten krockar vi med Kitty i dörröppningen som i vanlig ordning var sugen på att dela ut stryk i Tekken 6. Mot kvällen sågs hon även utmanas (utbildas?) av Handsome_Phil i Street Fighter IV.
När maten var hämtad (vilket tog max 3 minuter) så visade det sig att ytterligare en individ nästat sig ner i lokalen, nämligen Voix. Han tenderar gilla sandelådespel så jag gav honom mitt PS3-ex av Just Cause 2 att leka med och han satt fortfarande med det när jag lämnade stället mot kvällen.

För trångt för mat
Jag tror aldrig att vi upplevt tidigare att vi inte kunnat få plats att äta middag i lokalen men någon gång måste ju bli den första. Magic-lirarna hade makten över bordet som i vanliga fall agerar matbord och i alla andra rum fanns det folk så alla hamburgerfrossare flyttade upp till övervåningen, satt sig i en ring och åt sin middag, dock inte i lugn och ro för några tuggor in ser vi hur det står personer utanför dörren. Där står två killar med ett Terebi-visitkort i handen som vi senare skulle få veta heter Mattemon och Dragothe, två spelare från Höllviken som fått nys om oss via Corestore i samma samhälle. Det måste varit en märklig syn att bli bemött av sex-sju hungriga hamburgerätare i en ring när man ringer på hos något man tror är en TV-spelsförening. Vi lyckades i alla fall med konststycket att inte skrämma bort dem och välkomna dem ner till den mer aktiva undervåningen.
Medan mer mat gick ner i strupen kom först Lorylondie för att sen följas av Hatebreeder en tid senare. Även UNF-ordförande Satan hälsade på i kväll för att hålla möte med oss och allmänt chilla. Sist jag såg honom skrålade han sig hes i Lips tillsammans med Nabaxo.

Nytt rekord, igen
Det börjar nästan bli löjligt hur ofta vi upplever nya besöksrekord nu för tiden. Även om Okashiicon-funktionärsmötet ledde till att vi hade över 30 människor samtidigt i lokalen för en månad sen så var detta utan större tvekan vårt största TNG någonsin. Jag vågar säga någonsin i föreningens sexåriga historia. Allt som allt såg vi 36 ansikten i lokalen i kväll, allt från purfärska, relativt nya och vanligt förekommande besökare till ytterst sällsynta veteraner. Akimi med ett stort anhang var där och bänkade sig i LAN-rummet, DragonFangs, Everglade och Porrdocka ploppade upp mot kvällen medan CroolCaptain satt och klarade Fable II.
36 människor totalt varav att 27 stycken vistades i lokalen samtidigt vid en tidpunkt.
Lokalen börjar verkligen leva upp till sin fulla potential och föreningen har utan tvekan upplevt en kraftfull renässans och vi kunde väl knappast vara mer nöjda att lokalen äntligen börjar kännas som det perfekta tillhållet för Malmös TV-spelare. Tack för i kväll allesammans. You all rock!

36 stycken närvarande: Fluffgummifat, Embergem, Phendrana, Sekrai, Dogma, Jono, Rövhög, Nabaxo, Pixel, CroolCaptain, Ellac, Atomic, Handsome_Phil, Dice, Maduin, Modoki, Linnea, Annie, Kitty, Lorylondie, Hatebreeder, Everglade, Voix, Satan, akimi, Tossen, Nintendobarn, CrudeOwen, Qyo, Mattemon, Dragothe, Porrdocka, Dragonfangs, Nestic, Linus, Tjyvis