Loading...
Startsida

TNG-rapport 25/3

Det började lugnt. Nästan för lugnt. När jag och soylent_system dök upp strax efter öppning fanns redan Crude_Owen, Kitty och CroolCaptain på plats. Pixel och Jono var under färd med att fylla upp vårt kylskåp med läsk som de precis varit iväg och inhandlat. Kort efter kom Embergem och även Maduin och så förblev det en lång stund under eftermiddagen.
Även om det spelades i vanlig ordning var det lite av en speciell dag. Eftersom det var den s.k. våffeldagen så bjöd föreningen på smarriga våfflor åt sin medlemmar så under några timmar frästes det fram våffor med grädde och sylt nere i lokalen. Medan tillagningen pågick där jag, Jono, LoryLondie och Maduin talade om förbundsmötet i helgen satt soylent_system och spelade sitt alldeles nyinköpta NES-spel Battle Kid: Fortress of Peril och dog om och om och OCH om igen. Han såg dock ut att ha kul trots detta. Någonstans medan den processen pågick dök även Everglade upp och ställde sig mitt bland alla våffelångor.

Kvällens meny av spelande
Runt bordet i mötesrummet spelades det åter igen Dominion och i LAN-delen satt Crude_Owen och Kitty och spanade in Dark Void. Måttligt imponerad av det så växlar han dock till Just Cause 2 istället vilket blev en betydligt populärare sysselsättning. När han sen begav sig hemåt tog sen jag över och lekte runt i Panau istället medan Maduin och Everglade nu stod på övervåningen och gal till Lips Party Classics.
Vid det här laget dök det även upp fler människor. Svavel, Limstift och Darkzide hälsade på och slog sig ner i LAN-rummet med Gears of War II på Horde Mode och även afflaff samt Heavy gjorde en sen kvällsvisit. Modoki och Handsome_Phil kom ner sent på under kvällen och sparrade med varandra i Street Fighter IV och det är även dokumenterat att Tekken 6 samt Fable II åter var påslagna under kvällen. Dessutom spelade Pixel det nya Pokémon HeartGold under dagen.

Som ni hör så var det en hel blandat spelade under torsdagen samt våffelätande. Det var ingen anstormning med besökare som i tisdags men likväl en trevlig och gemytlig TNG-kväll.

19 stycken närvarande: Pixel, Maduin, Jono, Dogma, soylent_system, Crude_Owen, CroolCaptain, Embergem, Everglade, LoryLondie, Kitty, Svavel, Limstift, Darkzide, Modoki, Heavy, Handsome_Phil, afflaff, Fernando