Loading...
Startsida

Lördagsgodis-rapport 20/3

Då var det lördag igen och aktiviteten i lokalen håller sig stadigt. Redan vid 10 öppnade Patrik upp lokalen, där han visserligen fick sitta ensam ett par timmar. Men under eftermiddagen trillade det in folk i ett rasande tempo, både gamla och nya ansikten. Bland annat vår Okashiicon-fotograf Ali som dessutom tog med sin Modern Warfare 2-spelande kompis Emma. Det har i övrigt varit dominerande Battlefield: Bad Company 2 där jag, Pixel, Svavel och Limstift orsakat död och förintelse under några timmar. Handsome Phil och hans kompis Mattant satt och kämpade mot varandra i Street Fighter 4.

Senare på kvällen trillade även Modoki och Kitty in med lite matlådor (bless you) och efter maten gjorde vi i ordning för att spela vårt nyinköpta kortspel Dominion. Under tiden påbörjade Fluga sitt äventyr med Zelda-remaken på GC-collector-utgåvan under halvdan övervakning och vägvisning av Pixel. Många timmar och två partier Dominion senare har klockan hunnit bli 02.30 och det börjar bli dags att avrunda och sova några timmar.

13 närvarande: Maduin, Pixel, Fluga, Svavel, Limstift, Handsome Phil, Mattant, Ali, Eemma, Linus, Sara, Modoki, Kitty