Loading...
Startsida

TNG-rapport 2/3

På söndagen hade vi besök av en stor del av av alla Okashiicon-funktionärerna som vi skall samarbeta med under konventet kommande helg. Det ledde till en lokal som var fylld av liv och rörelse. Omkring 35 eller mer människor var i lokalen och hade funktionärsmöte, pratstunder och satt och spelade. Sonic & Sega All-Stars Racing, Tekken 6, Modern Warfare 2 och Pop’n Music gick varmt och stämningen kändes bra. I slutändan gjorde vi förhoppningsvis ett gott intryck och kunde lägga till fyra nya personer på vår medlemslista i Malmöföreningen.

Det var söndagen. På tisdag var det mer tillbaka till det normala när ungefär lika många som brukar dyka upp spendera sin kväll i lokalen. Pixel spelade nysläppta Mega Man 10 men var inte särskilt imponerad, stängde av och började stapla Goos i World of Goo istället. I en annan soffa sitter Embergem och plöjer igenom fjolårets våldsammaste spel – X-Men Origins: Wolverine i brist på Magic the Gathering-lirande.
Det dök även upp ett nytt ansikte i lokalen. Vi har haft en liten Internet-stalker på vår sida vid namn Ciss sen Okashiicon-söndagen och i tisdags dök hon upp i lokalen vilket var en oväntad men trevlig överraskning. För att veta mer om Ciss samt andra nya bekantskaper såsom Handsome Phil, Svavel och Heavy vandrar ni in i forumet och spanar in tråden “Nykomling – presentera dig!“.

En stor del av dagen spenderade jag, Maduin, Jono och Modoki i soffor tillsammans med Kriss, en styrelsemedlem i SKUD. Det var utan tvekan några väldigt intressanta, givande och informerande timmar. Maduin har ju varit i gemet länge men för mig var det nytt att prata med SVEROK-folk och höra andra perspektiv, i synnerhet då vi det gångna året uteslutande arbetat med Goodgame. Många timmar blev det så därför såg jag knappt vad som skedde i lokalen så såvida informationen ovan inte är förfalskad får jag lita på att Pixel och Embergem spelade det dom påstod. Gud nåde dem annars!

Mot slutet av kvällen dök även akimi, Koalas, Nintendobarn och Tossen upp och slog sig ner vid varsin Xbox 360 i LAN-rummet och om jag tänkt på att ställa mig vid sidan av dem istället för mitt emot så hade jag faktiskt vetat vad dom spelade när vi lämnade lokalen. En sak till är dock värd att nämna och det är att vår visitkortdesign är klar och nu skall akimi ta den till sitt jobb under veckan och se till att trycka ut den så vi har många visitkort att dela ut under Okashiicon i helgen.

13 stycken närvarande: Jono, Dogma, Maduin, Embergem, Pixel, Modoki, Akimi, Nintendobarn, Koalas, Tossen, Magnus, Ciss och Kriss (SKUD).