Loading...
Startsida

TNG-rapport 18/3

Torsdagens TNG såg länge ut att bli en riktig flopp. Jag, Dogma och Handsome_Phil satt länge ensamma nere i lokalen och väntade på att fler medlemmar skulle dyka upp. Dunoir tittade förvisso ner i ett par minuter, men stack snart igen,  han skulle bara hämta ett spel, Hevay Rain för att vara exakt. Vi ägnade tiden åt att diskutera kommande Super Street Fighter IV-event och att titta på medan Dogma samlade erfarenhetspoäng  i Blur-betan. Först framåt 17-18 började det droppa in folk i lokalen. Först Rövhög följd av Maduin, Modoki och sedan Pixel. De båda sistnämnda hade dessutom med sig Modokis nykastrerade katt som låg och sov med öppna ögon i sin bur. Ganska freaky!

Efter ytterligare eventdiskussioner började besökarna till sist ramla in på allvar. 19 deltagare allt som allt är en helt okej siffra. Vi hade två killar från Lund, varav den ena kallar sig Jaite, som funderar på att starta upp en liknande föreningsverksamhet i Lund. Hade varit kul att få föreningar på fler orter runt om i regionen som vi kan samarbeta med. Apropå det så har faktiskt Svavel, LimStift och Darkzide en förening i Landskronatrakten, som delvis sponsrar sina medlemmar att åka på våra aktiviteter. Smart!

Vad spelades då? Förutom Blur-betan spelades demoversionen av Splinter Cell: Conviction. Jag såg att Kitty satt med Suikoden V och att Modoki och Handsome_Phil gjorde upp i Street Fighter IV. Pixel hade laddat hem purfärska Xbox 360-versionen av Perfect Dark. Rövhög var till och med så generös att han laddade hem spelet på en av föreningens konsoler. Det tackar vi för och hoppas att flera kan vara lika generösa. De digitala nedladdningarna på Xbox 360 fungerar nämligen som så att spelet knyts på två olika sätt, dels till den profil som laddat hem spelet och dels till den maskin spelet laddas hem till. Det betyder att Rövhög nu kan spela Perfect Dark hemifrån om han är inloggad på Xbox live och vem som helst kan spela det på konsolen i lokalen, oavsett om man är inloggad eller ej.

Närvarande: Dunoir, Dogma, Handsome_Phil, Jono, Rövhög, Modoki, Maduin, Svavel, LimStift, Kitty, Linus, Sara, Darkzide, Isak, Jaite+ en kompis, Porrdocka och Everglade