Loading...
Startsida

TNG-rapport 16/3

Mina damer och herrar, vi har ett nytt rekord! Veckans första TNG lockade nämligen 21 unika besökare. Glädjande är Battlefield: Bad Company 2-gängetockså att vi idag både fick se några nya ansikten och några gamla Terebi-medlemmar som inte varit ner i lokalen på ett bra tag. Vi fick nämligen besök av både Gwaeron och Risby.

Vid dagens början satt Modoki, Rövhög, CroolCaptain, Handsome_Phil och Pixel i LAN-rummet med Battlefield: Bad Company 2. I retrorummet hittade vi soylent_system, Embergem och Jono som tittade på när Gwaeron försökte klara Mega Man 10 utan att den blåe hjälten ådrog sig någon skada alls.

Tekken 6-spelareSnart dök Gus och Kitty upp och lockade iväg Handsome_Phil och Modoki till Tekken 6-spelande. Fluffgummifat drog iväg Embergem till Magicspelande. De fick snart sällskap vid Magicbordet av Phendrana och Sekrai. Och så plötsligt var han där. Dogma. Mannen med Blurbetakoderna. Pixel, CroolCaptain och Jono fick varsin kod och snart hade vi satt upp en Blur-turnering. CroolCaptain och Pixel satt i LAN-rummet medan Jono, Dogma och Gwaeron satt i mellanrummet och turades om på Jonos xbox-konto. Två av dessa matcher fångades på video och dyker upp på GAMEcore.se inom kort.  Efter en lång installationsprocess satte sig soylent_system med Yakuza 3 som vi fått av Riksförbundet Goodgame för att recensera.

Senare på kvällen kom Tossen, Nintendobarn och akimi. De spelade Borderlands i vanlig ordning. Linus passade på att hugga tag i delar av styrelsen och diskutera lite praktiska detaljer inför Lomma Cup, en taekwondo-turnering  där vi förhoppningsvis ska ha ett aktivitetsrum fyllt av TV-spel. Vi fick även besök av Risby och Superguden. I skrivande stund har jag fått veta att vi visst slagit ytterliggare ett rekord idag. Vi hade nämligen precis 16 besökare samtidigt i forumet. Det känns som aktiviteten är på uppgång! Slår vi nytt besökarrekord redan på torsdag?

Närvarande: Gwaeron, soylent_system, Jono, Modoki, CroolCaptain, Pixel, Rövhög, Handsome_Phil, Embergem, Fluffgummifat, Gus, Kitty, Phendrana, Sekrai, akimi, Linus, Tossen, Nintendobarn, Dogma, Risby, Superguden