Loading...
Startsida

Lördagsgodis-rapport 13/3

Lördagen börjar närma sig sitt slut, även om aktiviteterna i lokalen fortsätter. Helgaktiviteterna i lokalen har ju hittills varit ganska begränsade trots det visade intresset på årsmötet, men vi tänker inte ge upp för den sakens skull. Vi hoppas bara att ännu fler börjar dyka upp efter hand.

Under dagen har det varit fokus på Battlefield: Bad Company 2 som spelats över Live av Stoffe, Samir, Patrik, Johan, Phillip & Sebbe. Kim och Ellen kom förbi en kort stund och spelade Dante’s Inferno respektive SEGA Superstar Tennis. Sen blev det oväntat besök av Jocke från S.A.R.Z. som uppenbarligen hade vägarna förbi Malmö och avlutade sin vistelse innan tågresan hem med att visa och lära oss ett nytt kortspel; Dominion. Ett väldigt lätt, underhållande och varierande spel. Blir ett troligt inköp inför påskträffen om inte ännu tidigare.

Efter en heldag i lokalen blev det även ett avbrott för matintag på Tusen & 2 (tredje gången denna veckan för somliga av oss). Och med nyladdade energireserver kom vi tillbaka till lokalen med avsikt att spela vidare ett bra tag in på söndagen.

11 närvarande: Maduin, Modoki, Pixel, Sebbe_87, CroolCaptain, Heavy, S.A.R.Z.-Jocke, Porrdocka, Everglade, Hatebreeder, Lorylondie