Loading...
Startsida

TNG-rapport 11/3

Vissa dagar är det svårt att hålla koll på vilka som vistas i lokalen. Torsdagen den 11 mars var en sådan dag. En kombination av saker ledde till att vi för första gången sedan vi började med TNG-rapporter inte har full koll på vilka som faktiskt var på plats. Vi ber naturligtvis alla inblandade om ursäkt för detta och hoppas att ni kan hjälpa oss att fylla i våra minnesluckor i kommentarerna.

Torsdagens TNG började annars rätt slött. Modoki spelade Final Fantasy XIII tillsammans med Handsome_Phil, Dogma kopplade in PVR:en för att spela in förtittar på Just Cause 2 samt Blur som han fått en betakod på och undertecknad (Jono) sprang mest omkring som en yr höna i jakt på olika saker. Allt var ungefär som vanligt med andra ord. Det var först när Dogma ville koppla upp sig mot Xbox live som problemen började hopa sig. Han ville nämligen ladda hem båda spelen och vi lyckades inte få till internetuppkopplingen. Efter diverse kabel- och switchbyten kunde vi konstatera att det var routern som inte fungerade. Lägligt nog dök Pixel upp och vi satte honom i telefonkön till Telias support.

En halvtimme senare kunde Pixel konstatera att Telia skulle uppdatera mjukvaran i vår router . Detta var något som endast Teliasupporten kunde göra och det gick väldigt bra att göra på avstånd, men det skulle ta en halvtimme eller så. Medan vi hade filosofiska diskussioner om varför Telia inte uppdaterat mjukvaran tidigare och ifall de bara gjorde det på uppmaning dök Maduin och Rövhög upp. Efter detta är namnen och antalet personer lite mer oklart.

Under tiden som vi väntade på att internetuppkopplingen skulle återupplivas så lyckades vi hitta ett nedladdat Just Cause 2 på en av lokalens xboxar. Glada satte vi oss och började spela in. Strax ringde det på dörren. Det kan ha varit Hatebreeder, LoryLondie och Fluffgummifat som kommit för att spela Magic. Strax därefter ringde det igen. Den här gången var det kanske 3-4 personer från Cybergymnasiet, jag tror att de hamnade i LAN-rummet där de utmanade Handsome_Phil i Street Fighter 4. Modoki, Rövhög och Maduin lämnade kort därefter lokalen, men snart var de ersatta av tre personer från Manga-kai, en av dessa var Linus, som är vår just nu nyaste medlem på forumet.  Jag gav dem en snabb guidad tur och tvingade dem att spela Battle Fantasia mot varandra.

Blur hann inte laddas hem i tid för att bli inspelat, men Dogma hann spela en testrunda och han verkade nöjd med vad han fick se i den. Direkt efter testrundan lämnade jag och Dogma lokalen i all hast för att jag inte skulle missa min innebandyträning. Det jag med säkerhet vet är att Modoki, Rövhög och Maduin kom tillbaka från sitt Tusen & 2-besök strax efter att jag och Dogma lämnat lokalen, men det kan säkert ha dykt upp ytterligare deltagare senare på kvällen. Så hjälp oss att fylla på närvarolistan med korrekta nick!

Närvarande: Jono, Dogma, Modoki, Handsome_Phil, Maduin, Rövhög, LoryLondie, Hatebreeder, Fluffgummifat, Linus+ 2 kompisar, 3-4 personer från Cybergymnasiet