Loading...
Startsida

TNG-rapport 25/2

Det blev inget praktiskt gjort till nästa TNG som vi kanske hoppades på, men helt ärligt, vad hinner man egentligen utföra på två dagar? Svara inte!

Istället blev det lite av en myskväll i lokalen idag. Hans Smooth var bland de första på plats och slog sig ner med White Knight Chronicles som han spelat en hel del samtidigt som jag och Jono testade Sonic & Sega All-Star Racing….*suck* with Banjo & Kazooie. Jag har inget emot björnen och fågeln men ett omslag skall inte till 60 procent bestå av text såvida det inte finns ett riktigt stort typografiskt skäl för det. Spelet däremot är faktiskt en helt okej Mario Kart-klon som Maduin dessutom kallar “Det spel Mario Kart Wii borde varit”. Någon som känner för att utmana honom på de orden? Ja just det ja, Maduin lade labbarna på spelet efter några av oss varit på lunch och sen blev det inget mer spelade för oss medan han slipade tider och låste upp bl. a. Ulala och B.J från Craaaaazy Taxi! Säga vad man vill om spelet men det var lätt att bli nostalgisk om man varit Dreamcast-aktiv.
TG_Awesome satt rygg i rygg med Hans Smooth och det enda jag kan minnas att han spelade var Brütal Legend mot kvällens slut. Det är även värt att påpeka att Modoki förgäves försökte få sitt Adventures of Link att fungera på Virtual Console. Samma mystiska fel som uppstod på Winter-een-mas-träffen inträffade även idag där skärmen bara syntes om man pausade. Om någon vet hur man löser problemet så kommentera nedan.

Större delar av kvällen spenderades sen åter i kioskområdet, fast det hölls en betydligt mer casual stämning och diskussion idag. Det var mer nöje än business så att säga. Bröderna Lundwall (KConny & Virre) närvarade bägge två och deltog i pratet. Någonstans mitt i allt snack föreslog jag att vi kunde fixa till och servera varm chocklad nere i lokalen eftersom det trots allt är lite kyligt här nere. En kvart senare hälldes det upp varm mjölkcholklad med vispgrädde i koppar så stämningen blev både nice och alla fick ett belåtet leende på läpparna. Några blev uppenbarligen lite mer belåtna och varma än andra…
Hans Smooth blev plötsligt för smooth för sitt eget bästa...
Jag säger då det. Somliga blir helt enkelt alldeles för bekväma i lokalen ibland. Det var ungefär någonstans här som jag kände att det var dags att försiktigt backa ut ur lokalen. Ungefär samtidigt som hemfärd planerades började Hatebreeder, Lorrylondi, Maduin, CroolCaptain, Pixel med flera att mobilisera sig för en rejäl omgång med Borderlands. Eftersom jag inte såg detta så har jag inget att säga men det gick nog bra, de vann säkert. Bra jobbbat pojkar och flicka!

Ja, det var första veckans TNG-rapportering Teh Resurrection Edition. Aktiviteten i lokalen är dock inte över ännu för på söndag skall vi välkomna Okashiicon-funktionärer till lokalen och linda dem kring vårt finger. En fylld lokal är en trevlig lokal så dyk gärna upp. De som vill får gärna komma tidigare och hjälpa till att göra lokalen snygg. Mer detaljer om detta hittar ni på forumet.

Just det ja! Jag har följande spel i min ägo just nu. Om någon anmäler intresse så tar jag med dem till lokalen nästa gång. Det är måhända inga tunga titlar men finns det intresse så hojta till! Jag uppmuntrar även övriga medlemmar att skriva liknande förslag bland kommentarerna för på så vis kan vi ha mer exakt koll på vad som kan spelas i lokalen.

  Alien vs Predator (PS3)
  Silent Hill: Shattered Memories (PSP)
  The Eye of Judgement Legends (PSP)
  Bioshock 2 (PS3)
  White Knight Chronicles (PS3)
  Heavy Rain (PS3)

12 stycken närvarande: Dogma, Maduin, Jono, Pixel, TG_Awesome, KConny, CroolCaptain, Hans Smooth, Hatebreeder, Lorrylondi, Virre och Modoki.