Loading...
Startsida

TNG-rapport – 23/2

Eftersom TNG som koncept är återinfört och det är möjligt att följa händelserna i lokalen på nytt återupplivar vi härmed våra TNG-rapporter för att ge er en inblick om vad som sker i lokalen på Nobelvägen 48. Förhoppningsvis skall det även locka ner fler att ta del av aktiviteterna.

Tisdag är Magic-dag så Hatebreeder med posé satt som vanligt runt bordet med sina kort i högsta hugg. Idag spelade dom uppenbarligen en standard samt en omgång casual med Dragon Fever, eller något åt det hållet. Jag spetsade inte öronen tillräckligt.
Det var dock inte bara kortspelarna som häckade i lokalen idag utan både Pixel och CroolCaptain satt hela dagen i varsin soffa och spelade Xbox 360-spel. CroolCaptain skiftade lite mellan sina spel där bl. a. hans nyinköpta Mass Effect 2 tagits i bruk så vi lär nog se mer av hans eskapader i detta universum en tid framöver. Senare tröttnade han dock på rymden och begav sig istället till metalriket i Brütal Legend och kom i strid med en Drowning Doom-kohort. Omväxling förnöjer som bekant.
Pixel arbetade flitigt med sitt Modern Warfare 2 och mot eftermiddagen kom han fram till mig, glad som en lärka och stolt som en fura, och tillkännagav att han snart maxat hela spelet achievement-mässigt.
Även Embergem och Halvtand spelade elektroniskt och höll sig stadigt vid ett Naruto: Gekitou Ninja Taisen 4 på Gamecube. Jonas och jag orkade inte spela något men pratade istället flitigt om våra gemensamma och helt olika äventyr i Heavy Rain som vi nu bägge spelat igenom.

Den övriga truppen som mestadels bestod av styrelsemedlemmar satt runt kiosken och diskuterade olika förberedande åtgärder inför kommande evenemang och spelträffar. Allt från Okashiicon och Final Fantasy XIII-event till den nya hemsidan och Påskträff 2010 kom på tal och däremellan skrattade vi gott åt (observera ÅT, inte med) ett episkt långt Facebook-inlägg av en bekant. Aningen förvillade och förmodligen lite mer fördummade fortsatte vi konversationen, talade om hur vi skulle ta emot Okashiicon-funktionärerna på söndag och satte upp lite mål som skulle uppnås under den kommande veckan innan det till slut blev kväll och dags att röra sig hemåt.

En av sakerna som sattes upp som mål var att Nebez skulle ordna ny header åt hemsidan och det kan jag meddela om att han redan är i full gång med att göra. Själv skall jag försöka designa ihop ett visitkort som vi skall ha klart inför Okashiicon. Jag kanske rent ut sagt kan ge positiva uppdateringar redan i nästa inlägg.

12 stycken närvarande: Alexander, Christoffer, Jonas, Samir, Victor, Kim, Nicklas, Patrik, Johan, Timmy, Jennifer, Joel.