Loading...
Startsida

Teckningstävling – Final Fantasy XIII

Råkar du sitta inne på en artistisk talang som du gärna gör utlopp för? Som en hyllning till Final Fantasy-serien så anordnar vi en fan art-tävling i samband med releasen av Final Fantasy XIII.

Vi sätter inga restriktioner för vilken typ av bidrag man skickar in, så länge de håller sig till temat Final Fantasy. Det kan vara en teckning, en animerad kortfilm, en serietidning, en skulptur eller vad som helst egentligen. Vi uppmuntrar även att man skickar in flera olika bidrag.

Bidragen kommer att ställas ut på vårt release-event på MediaMarkt i Malmö där besökarna kommer kunna rösta på sina favoritbidrag. Två vinnare kommer att utses, en utav vår jury, och en utav besökarna på eventet. Skulle en tävlande ha flera bidrag så behöver han/hon inte oroa sig för att de ska konkurrera med varandra då rösterna kommer läggas ihop för alla ens bidrag.

Bidrag kan skickas per mail till
chibi.kamui@gmail.com

eller med post till
MediaMarkt
Att: Samir
Vassvägen 24
232 61 Arlöv

Glöm inte att skicka med namn, adress och telefonnummer.