Loading...
Evenemang

Final Fantasy XIII-events

Bli först i Malmö med att köpa och spela nya Final Fantasy XIII!

8 mars, dagen före årets mest efterlängtade RPG släpps, firar vi med en uppesittarkväll där vi hyllar alla tidigare spel i serien. Samtliga spel kommer att finnas spelbara i lokalen på Nobelvägen 48 i Malmö.

Tävlingar, såsom frågesport kommer att hållas. Allt för att fördriva tiden till midnatt då vi öppnar för försäljning av spelet.

Dagen därpå, den 9 mars, arrangerar vi cosplay- och teckningstävlingar på Media Markt i Stora Bernstorp. Du som gillar cosplay, är duktig på att teckna eller som bara gillar Final Fantasy är välkommen. Naturligtvis kommer det även gå bra att bland annat köpa spelet och soundtrack ifrån serien på plats.

Eventen arrangeras av Terebi Ge-mu i samarbete med Media Markt, Ubisoft och Riksförbundet Goodgame.

Mer info om eventen finns på Facebook:
Uppesittarkväll den 8/3
Event med cosplay- och teckningstävling på Media Markt den 9/3