Loading...
Evenemang

Okashiicon

Okashiicon är ett nytt anime- japankonvent som arrangeras av Cybergymnasiet i Malmö. Aktiviteter innefattar bl. a. cosplay, animevisningar, Battleground, kendouppvisning, mangateckningstävling och en hel del mer. Vid sidan av detta kommer även Terebi Ge-mu medverka på evenemanget som huvudansvarig för allt som har med TV-spel att göra på platsen.
Stort fokus kommer att läggas på japanska spel med starka manga- och animeinfluenser så räkna med att se både New Supere Mario Bros. Wii vid sidan av fightingspel som Tekken 6 och BlazeBlu. Feststämningen vore inte heller komplett utan diverse musikspel som Singstar och Rock Band. Under perioden kommer vi även att anordna en rad tävlingar och när vi närmar oss natt kommer vi hålla förhandsvisning av diverse spel där stundande Final Fantasy XIII är huvudattraktionen.

Datum: 5-7 mars
Plats: Cybergymnasiet, Östra kanalgatan 3, Malmö
Mer info: www.okashiicon.org