Loading...
Startsida

Inställda aktiviteter

*** English below! ***


Den 27/10 införde Region Skåne skärpta råd för att minska smittspridningen av covid-19. Därför har Spelens hus bestämt sig för att stänga i åtminstone tre veckor från och med idag.


MEGA har valt att göra likadant. Detta innebär att våra aktiviteter (inklusive torsdagens Halloween-quiz) återigen är inställda tills vidare. Det är självklart synd, men missa inte att vi fortfarande hänger, spelar och diskuterar spelnyheter på MEGA:s alldeles egna Discord-kanal! 🎮


➡➡ https://discord.gg/Yjm4bah

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


On October 27th Region Skåne came out with stricter recommendations to prevent the spreading of covid-19 in Scania. Due to this, Spelens hus has decided to close for at least three weeks starting today.


MEGA has decided to do the same. This means that our activities (including Thursday’s Halloween quiz) once again are cancelled until further notice. It’s very unfortunate, but don’t miss that we still hang out, play games and discuss the latest game news on MEGA’s very own Discord! 🎮


➡➡ https://discord.gg/Yjm4bah