Loading...
InformationslideshowStartsida

Årsmöte 2018 – 25 mars på Spelens hus

Årsmöte 2018 – 25 mars på Spelens hus
Tid: 15.00, observera att vi går över till sommartid denna dag.
Vi bjuder på fika.

Samtliga handlingar till årsmötet finner ni på denna länk: MEGA:s årsmöte 2018

När detta skrivs närmar sig aktivitetsåret sitt slut. Det är nu ca. 1,5 månader kvar till årsmötet där en ny styrelse ska väljas och det betyder att valberedningens arbete dragit igång på allvar.

I år är det extra viktigt att vi är ute i god tid före årsmötet för att söka nya styrelsemedlemmar. Detta eftersom stora delar av den sittande styrelsen kommer att avgå, däribland även vår ordförande, som stiger ner efter tre år.Det betyder att MEGA står inför en av sina största styrelsebyten på många år, vilket kan vara både skrämmande och spännande.

Nya ansvariga betyder nya tillvägagångssätt och nya idéer, men det betyder också mindre erfarenhet. Därför vill styrelsen försäkra alla sökande att den avgående styrelsen kommer vara nära till hands efter styrelseskiftet. Den finns tillgänglig för att lära upp och assistera den nya styrelsen under övergångsperioden. Vi bär alla ett ansvar för att föreningen skall fortsätta att blomstra även i 2018. Är du intresserad av att sitta i MEGAs 2018-styrelse?

Brukar du vara med på MEGAs olika aktiviteter? Har du idéer för nya typer av spelträffar, tävlingar eller innehåll? Vill du växa inom föreningslivet? Få några nyttiga livserfarenheter? Gillar du att organisera och leda?

Vad det än må vara, vi vill ha Dig som brinner för föreningen och vill vara med och utforma aktivitetsåret 2018!

Du kan anmäla intresse antingen under någon av MEGAs kommande aktiviteter på Spelens hus eller genom att skicka ett mail till info@megasweden.se

Ser fram emot din anmälan!

/Marlene Carlsson, valberedningen