Loading...
EvenemangInformationslideshowStartsida

MEGAsommar 2017 – anmäl dig här!

Vi återvänder till avkopplande Veberöd scoutgård för att ge våra medlemmar fyra dagar att fira sommar tillsammans.

Träffen äger rum på Veberöd scoutgård mellan den 3 och 6 augusti. Så det blir en skön mix av att spela spel, hitta på aktiviteter utomhus och förhoppningsvis sol och bad. Som vanligt kommer vi försöka göra det mesta i spelens namn. Inga detaljer är för stunden planerade men räkna med tävlingar, Maffia-sessioner, bärbart spelande och vårt alldeles egna brännboll 2.0! Mer om träffens innehåll kommer fyllas på under sommaren.

Inträdet är 300 kronor och man kan självfallet övernatta. Vi har plats för drygt 35 övernattande besökare.

Det går att nå gården med kollektivtrafik. SkåneExpress 8 avgår från bland annat Södervärn och Värnhem och tar dig väldigt nära inpå platsen. Ett enkelt och billigt sätt att nå ut till träffen om du t.ex. har Jojo sommarkort! Gården har även anslutningar till både Lund och Ystad.

Det ingår frukost i inträdet men inte lunch eller middag. Veberöd har både enkla restauranger, pizzerior, gatukök samt mataffärer för att stilla dina matbehov.

Vi vill vara extra tydliga med att vi flyttar in i lokalen kl. 10-11 på torsdagen och de som kommer tidigt bör vara inställda på att lokalen inte är 100% redo och att vi gärna ser att man hjälper till att rigga lokalen med spelstationer och liknande. Tillsammans går det på ett kick! Tanken är att träffen på allvar kan börja mot eftermiddagen men alla är välkomna att hänga innan.

Datum: klockan 11:00 torsdagen den 3 augusti till klockan 16:00 söndagen den 6 augusti.

Plats: Veberöd scoutgård, Idrottsgatan 8, Veberöd

Anmälan och kostnad: 300 SEK som skall sättas in på vårt plusgiro 565149-2. Anteckna gärna insättningen med ditt namn. Anmälan inte är fullständig förrän ni har betalt OCH fyllt i formuläret nedan.

Vill du hjälpa till?
Är du kreativ och idéspruta? Vill du vara med och utforma träffens innehåll/program? Kontakta oss på vår e-post info@megasweden.se eller fånga upp Alexander Cederholm i lokalen eller på sociala medier. Samma adress kontaktar du oss också på om du har körkort och kan hjälpa till med frakt torsdagen den 3 augusti och söndagen den 6 augusti.