Loading...
Startsida

TNG-hype vecka 51

xmasJul och nyår närmar sig med stormsteg och med det närmar vi oss också slutet på ett på många sätt fantastiskt 2015 för MEGA. Ett stort tack till alla som har besökt våra aktiviteter framförallt på Spelens hus men även på andra ställen runt om i Malmö! Med det sagt laddar vi inför våra två sista aktivitetsdagar för året.

Torsdag 17/12 17:00-22:00

Vår sista vardagsträff för det här året. Under de senaste veckorna har föreningens spelbibliotek byggts ut rejält tack vara generösa donationer från både medlemmar och utgivare. Det finns med andra ord spännande spel att upptäcka både från det gångna året och från tidigare år och konsolgenerationer.

Söndag 20/12 13:00-22:00

Under hösten har vi filat på “söndagskonceptet” och det är något vi tänker fortsätta med under 2016. 2015 års sista söndagsträff innehåller som alltid ännu en möjlighet till skönt fritt spelande med andra medlemmar, utmanande frågesport när MEGA Quiz återvänder för sista gången i år och, om alla är snälla, kanske någon annan julig aktivitet. Den som kommer får se!

Än en gång, stort tack till alla som har besökt oss under 2015. Vi hoppas se er alla även nästa år. Glöm inte att redan nu boka in helgen 29-31 januari då vi, som vanligt, firar Winter-een-mas genom att under 72 timmar klara så många spel vi kan tillsammans. Mer information om det kommer i januari.

Vi ses på Spelens hus!