Loading...
slideshow

TNG-hype vecka 50

super-street-fighter-iv_nxebg

Den här veckan utgår TNG på torsdagen eftersom Spelens hus denna vecka har en konstutställning i samarbete med Våra gårdar. Vi uppmuntrar våra medlemmar att ha vägarna förbi där i veckan.

Vecka 50 är Fight Clubs vecka
Därför utgår MEGAs ordinarie torsdag och därmed blir det inget tillbakalutat och avkopplande fritt spelande den här veckan. Däremot har det blivit dags för finaldags hos MEGA Fight Club som avgör säsongens pågående spel (Super Smash Bros. Melee, Super Smash Bros. for Wii U, Street Fighter 4 och Guilty Gear Xrd) kommande söndag (13/12) som sparkar igång redan klockan 10:00 på förmiddagen.

Öppet dagtid nästa vecka
Jag tänkte även passa på att tipsa er om att dagöppettiderna som vi hade under vecka 49 återvänder nästa vecka. Det innebär att MEGA håller öppet mellan 14:00 och 17:00, måndag till torsdag. Det betyder av logiska skäl att vi bjuder på förlängt TNG nästa torsdag vilket är vårt sista TNG före julafton.

En annan sak som är kul och värd att belysa är att vi nästa vecka kommer erbjuda nya spel i vårt utbud. Det är för tidigt att säga eller lova ut detaljer för stunden men räkna med att vårt sortiment fått sig en rejäl vitamininjektion redan i början av nästa vecka. Så besök MEGA på Spelens hus nästa vecka efter skolan eller om du har en lyxig ledig dag! Välkommen!