Loading...
Evenemang

MEGAsommar 2015: Mario Kart 8-turnering

WiiU_Mk8_04

För ett år sen höll MEGA en stor Mario Kart 8-turnering men otaliga uppdateringar, nya förare och hela 16 nya spännande banor senare tycker vi det är dags åter igen.

Lördagen den 11 juli med start klockan 13:00, mitt under MEGAsommar, håller vi vår andra Mario Kart 8-turnering. Alla medlemmar som deltar på MEGAsommar är välkomna att delta. Vill du garanteras en plats i tävlingen får du föranmäla dig via kommentarsystemet här nedanför eller på Facebook. Bara skriv att du vill delta och vem du är så löser det sig. Turneringen kommer spelas med 16 eller upp till 32-deltagare. Allt beror på intresse.

Mario Kart genom tiderna
Det är dock inte det enda som sker! Under turneringen kommer vi även rigga om lite i lokalen för att ge er en möjlighet att titta och testa de olika Mario Kart-spel vi sett genom seriens 13-åriga historia. Så kom inte bara och tävla i Mario Kart 8 utan ta del av lite spelhistoria samtidigt.

Glöm inte att anmäla dig till MEGAsommar. Inget är bindande men det hjälper oss att få en uppfattning om hur många som kommer delta. Vi uppmuntrar även alla att uppge spel de vill testa.

Klicka här för anmäla dig till MEGAsommar!