Loading...
Evenemang

MEGAsommar 2015 – pröva något nytt

12

Då var det dags! Mellan den 10 och 12 juli håller MEGA sin sommarträff på Spelens hus i Malmö.

Vi har alltid uppmuntrat er medlemmar att testa nya spel, få er att vidga era vyer och samla på er nya spännande upplevelser. Under MEGAsommar 2015 kommer vi göra detta extra mycket och rentav bygga vår sommarhelgträff kring detta koncept att pröva på nya saker. Läs mer och anmäl dig till skojigheterna här.

Vi kommer fortlöpande uppdatera er om aktiviteterna på MEGAsommar 2015 de kommande veckorna men just temat handlar alltså om att våga ta sig utanför sin bekvämlighetszon. Det kan röra sig om gammalt och nytt. Ett spel, serie eller genre kan alltid vara någons första försök att doppa tårna i det okända. Vi önskar att ni under träffen spelar nya spel, experimenterar med genrer eller bekantar er med en för er ny spelserie. Vi kommer via ett litet pågående metaspel dessutom utvärdera hur “säkert” respektive “vågat” MEGAsommar 2015 håller sig. Det skall bli spännande att se vilken väg vi kollektivt väljer att vandra.

Detta är skälet att det existerar ett nytt fält i formuläret. Det vill vi att du använder för att ange vilka spel du önskar att vi har på plats för dig att spela. Med lite tur kan vi som förening tillsammans tillgodose varandras önskemål. Om du kommer på något i efterhand är du välkommen att skriva i forumtråden gällande just detta på vår hemsida. Där kan du även säga till om du äger ett spel som finns på önskelistan.

Öppetider för MEGAsommar 2015
Fredagen den 10 juli – 12:00 till 01:00
Lördagen den 11 juli – 12:00 till 01:00
Söndagen den 12 juli – 12:00 till 22:00

Glöm inte heller att torsdagen den 9 juli är en ordinarie TNG-dag. Välkomma.

Priset för alla tre dagar är 100 SEK för MEGA-medlemmar och 150 SEK för icke-medlemmar men med ditt inträde ingår medlemskap i MEGA om så önskas.

Vi kommer som sagt fortsätta uppdatera er om vad som kommer ske under helgen via hemsidan och sociala medier men börja anmäla er, önska spel och så ses vi i juli!