Loading...
Startsida

MEGA söker två sommararbetare

höstkul
Vill du sommarjobba åt MEGA på Spelens hus under Sommarkul?

Föreningarna Wasabi och MEGA kommer under v. 26 t.o.m. v. 33 ha fritidsledare på plats för att leda den öppna verksamheten på Spelens hus. Vi kommer ha öppet 12-17, måndag-fredag och erbjuda TV-spels-tävlingar, brädspelsturneringar, cosplay-verkstäder, pärlplattebyggande, origami och mycket mer utöver fritt spelande. Nu har du chansen att sommarjobba åt oss.

MEGA söker två personer. Vi har två perioder tillgängliga:
– Vecka 26 till 29
– Vecka 30 till 33

Uppge i din ansökan vilken period/perioder du kan arbeta. Du kommer varje dag arbeta tillsammans med en anställd för Wasabi också. Dina ansvarsuppgifter varierar från dag till dag men du har möjligheten att till stor del forma din dag hur du själv önskar. Variera t.ex. fritt spelande med en tävling, turnering eller workshop någon gång i veckan. Din egen kreativitet sätter gränserna.

Dina uppgifter är att hjälpa besökare, se till att de trivs och har en god upplevelse, utforma innehåll, ansvara för vår utrustning, städa upp efter verksamheten och informera om föreningen samt uppmuntra nya och i synnerhet återkommande besökare att bli medlemmar i föreningen.

Hör av er till info@megasweden.se senast den 15 juni kl. 12.00. Bifoga gärna personligt brev och CV.

Om inte du själv är intresserad så sprid det gärna till dina vänner!