Loading...
Startsida

MEGAs månadsbrev: Mars

Hej alla medlemmar och vänner!

Ett par veckor har gått och vi kan se tillbaka till ett historiskt årsmöte med ett otroligt engagemang. Vi var lite oroliga över medlemsantal till mötet då det inte låg i samband med en spelträff, men ni visade oss att vi inte behövde oroa oss. Många var där och visade ett stort intresse för vad som händer med föreningen samt gjorde sina röster hörda. Härligt att se!

Som många av er redan vet har Terebi Ge-mu nu bytt namn till MEGA. Namnet Terebi Ge-mu har levt i våra hjärtan under många år och vi har nog alla väldigt kära minnen knutna till namnet och föreningen. Det alla kan komma ihåg är att även om vi bytt namn, så är vi fortfarande samma förening med samma värderingar som innan. Skillnaden är att vi har en bättre förutsättning att expandera och få in fler i vår underbara gemenskap.

Vi har haft vårt första styrelsemöte och vi hade mycket att prata om och gå igenom; Inte bara med en ny styrelse att forma, utan även de punkter som kommit upp på årsmötet, allt från att vi ska sammanställa grupper för att kolla över spelträffar, till hur vi ska använda MEGA i kommunikationen internt och externt. Alla i styrelsen är supermotiverade och arbetar för att 2014 ska bli ett MEGA-år!

Då undrar ni kanske vad vi har kommit fram till på mötet?

En av de viktigaste punkterna utav de vi diskuterat är det stora arbetet framför oss med att kommunicera ut det nya namnet i alla kanaler som finns (och det är många). Vi har börjat arbetet med att ändra namn där det är möjligt och annars skapa nya konton. Här börjar vi i vissa fall från noll och det är superviktigt att du hjälper oss alla genom att gilla/gå med, samt sprida budskapet vidare.

Vi ser just nu på möjligheten att nå ut till fler genom att vara mer målinriktad på värvning och marknadsföring på events och träffar. Joystick 6.0 börjar närma sig och vi fokuserar därför främst just nu på det eventet. Ju fler medlemmar vi är, desto lättare har vi att arrangera evenemang och att söka bidrag. Till Joystick har vi också behov utav volontärer som kan hjälpa till. Alla som hjälper till får en fribiljett till konserten! Anmälan görs via terebigemu.com/forum

Vi kommer snart ut med information om olika interngrupper som vi kommer starta. De grupperna har till uppgift att utveckla föreningen och dess aktiviteter, följ oss på hemsida/facebook/twitter etc. för kommande information.

Under mötet diskuterades också e-sport och vad MEGA kan göra. Vi var väldigt eniga om att vi vill engagera oss mer i e-sportens värld och vara en plats för e-sporten att växa. Som ni kanske har sett har vi utannonserat att vi vill starta upp ett League of Legends-lag. Om du är intresserad av att gå med i något av dessa lag kan du läsa mer här: http://terebigemu.com/2014/03/megas-league-of-legends-initiativ/ Tanken är att vi på sikt ska ordna turneringar av olika slag för att främja e-sporten.

Som Jonas skrivit om tidigare har vi fortfarande ingen lokal till Spelens hus 2.0 men Jonas och Samir arbetar hårt för att vi ska hitta ett nytt vattenhål så att projektet kommer igång. Vi har en möjlig lokal just nu, men tveka inte att ta kontakt med oss om du ser en lokal du tror skulle passa.

Ett stort önskemål ifrån er under årsmötet var att ni ville ha en mer synlig och kontaktbar styrelse. Det har vi tagit till oss och det här månadsbrevet är ett led i den strävan. Är det något speciellt ni vill att vi skall ta med? För lång eller till och med för kort? Vi gör det här för er skull och det är med er hjälp vi utvecklas!
Ni kan boka in den 10:e april i er kalender för då kommer vi vara på Spelens hus för nästa MEGA-möte där ni är välkomna att lyssna in.
Lämna gärna feedback på det här brevet. Är det något ni vill att vi skall fortsätta med?

Live long and prosper!

MEGA:s styrelse

ps. Dessa månadsbrev skickas ut via e-post till föreningens alla medlemmar. Om du inte är medlem, men trots detta vill få dessa månadsbrev skickade kan du anmäla dig här nedan: