Loading...
Startsida

Winter-een-mas 2014 – resultatet

Winter-een-mas 2014 är över och ett nytt föreningen har nu ett nytt rekord att slå 2015. Målet var att klara fler än 137 spel under en helg för att slå rekordet från 2013. Förutsättningarna var ypperliga, massor av gamla och nya medlemmar engagerade sig i Winter-een-mas 2014. Inte mindre än 51 personer var med och klarade spel (jämfört med 2013 då vi hade 38 spelande besökare), och ytterligare ett tjugotal personer kom förbi för att heja på. Trots att många valde att spela lite längre spel såsom Final Fantasy XIII, Secret of Mana och Wild Arms lyckades vi nå inte mindre än 152 spel. Egentligen klarades 154 spel, men eftersom Popeye och Medal of Honor klarats under ett tidigare Winter-een-mas fick det strykas från listan.

Listan över spel avklarade under 2014 års Winter-een-mas ser ut så här!

Den kompletta listan över spel avklarade under Winter-een-mas hittar du här!

De spel som streamades under Winter-een-mas kan du se här!

Vi hoppas att alla som kom på årets Winter-een-mas kommer tillbaka även nästa år. Då förväntas bland annat Xenoblade: Chronicles, Final Fantasy VII, Final Fantasy IX och Zombies Ate My Neighbours bli klara. Alla dessa påbörjades nämligen under årets eller fjolårets Winter-een-mas.

Vi har också lottat ut två biljetter till Joystick 6.0 (som äger rum på konserthuset i Malmö 9-10 maj). Vi lottade ut biljetterna bland alla som deltog och följande personer vann: Fenris, Jono, Maafi, Lord och VUZOOKA. Biljetterna kan hämtas ut på Spelens hus.