Loading...
Evenemang

Winter-een-mas 2013

Det är dags för TV-spelarnas egna högtid; Winter-een-mas. Vi firar detta genom att traditionsenligt klara så många unika spel som möjligt under januari månads sista helg (25-27/1). Spel som avklarats under tidigare års Winter-een-mas-helger räknas inte. Förra året klarade vi 127 spel, hur vi ska kunna slå detta rekord tål att fundera på! För den som vill och kan finns möjligheten att börja redan vid midnatt mot fredagen och därefter spelar vi hela helgen på Spelens hus (Ystadvägen 42, tredje våningen). Om det inte är medlemmar på plats dygnet runt hela helgen kommer öppettider att utannonseras på vår facebooksida och i vårt forum.

Regler för Winter-een-mas:
*Spelet ska klaras på en omodifierad konsol och en svårighetsgrad som minst motsvarar “normal”.
*Man får inte använda fusk, hacks eller genvägar (warps).
*Man får bara spela spelet på Winter-een-mas-eventet. Alltså inte spela någon del av spelet hemma eller på någon annan plats och det är inte heller godkänt om man börjar spela innan eventet startat.
*Man måste bevisa att man klarat det. Antingen att man tar en bild på slutskärmen eller skaffar vittnen. Bevisbördan ligger på spelaren.
*Man får lov att spara sina sparfiler som man börjat på. (Om du började spela ett spel förra winter-een-mas så får du fortsätta på nästa år.) Men då får du absolut inte spela någonting på den sparfilen mellan evenemangen.
*Arrangemanget är endast öppet för medlemmar i Terebi Ge-mu Malmö.

Tips:
*Granska listan över tidigare avklarade spel (http://terebigemu.com/wp-content/uploads/2012/01/120130_Winter-een-mas-listan.pdf). Dessa räknas inte och är bara tidsslöseri att spela under Winter-een-mas 2013!
*Kolla paxlistan på forumet. Det är inte schysst att klara ett spel som någon annan vill ta sig an under helgen.
*Är du osäker på hur du klarar ett visst spel – fråga! (och välj gärna ett annat spel om vi inte kan enas om ett entydigt svar)
*Några spelserier som vi väl bör klara åtminstone något spel i: Rayman-serien (både originalserien och Raving Rabbids-spelen), Spyro-serien, Crash Bandicoot-serien, Tomb Raider-serien, Rock Band-spelen, Singstar-spelen, Wii U-spel, Playstation Vita-spel och spel till äldre retrokonsoler.
*Logga in på vårt forum och skriv och peppa i den här forumtråden –http://terebigemu.com/forum/index.php/topic,215.0.html.
*Skriv upp dig i vårt facebook-event – https://www.facebook.com/events/576512555697831/