Loading...
Startsida

The New King of Kong

Under Level up 2013, som arrangeras på ABF vid Spånehusvägen 47 i Malmö, kommer vi starta en ny turnering som och vad vi hoppas på kommer bli en ny tradition. Vi har inrättat ett särskilt vandringspris där vinnaren kommer få sitt namn ingraverat, den förste som får sitt namn ingraverat tre gånger på vandringspokalen kommer också få behålla den. Fram tills att någon vunnit tre turneringar kommer pokalen finnas på Spelens hus där alla kan se vilka som fått sina namn ingraverade. Förutom den enorma äran får vinnaren i turneringen även en fribiljett till nästa spelträff (i detta fallet Power up 2013) och chansen att försvara sin titel.

Vandringspriset delas alltså ut för första gången nu under Level up 2013 och då är det väl dags för oss att avslöja vad vi tävlar i. För att vinna äran och en biljett till Power up 2013 krävs det att du är får den bästa poängen i minispelet Donkey Kong Crash Course som ingår i Nintendoland till Wii U. Spelet har förekommit flitigt på Bergsalas turneringar och varit med i såväl Nintendo SM som de norska Nintendomästerskapen, så vi tänkte att det var kul att se hur våra deltagare står sig i jämförelse. Varje deltagare som så önskar får ett försök att sätta ny high score i spelet varje dag under träffen, anmälningslistor med dagsaktuella tider kommer finnas på plats i kiosken på träffen. Naturligtvis är det fritt fram att, i mån av tillgång, träna så mycket man vill mellan dessa high score-försök.

Det är möjligt att tävlingsspel för vandringspriset kommer att ändras från spelträff till spelträff, det hänger i mångt och mycket på hur populär tävlingen på Level up 2013 blir.