Loading...
Startsida

Blekinge Tekniska Högskola besöker oss

Förra året besökte Blekinge Tekniska Högskola (BTH) Level up och informerade om sin verksamhet. Under Level up 2013 återvänder dom, laddade med intressanta kurser, program och en turnering i ett av deras egenutvecklade spel.

Den 3 januari får vi besök av den gamla Terebi Ge-mu-medlemmen Gunnar Södergren som kommer finnas på Level up 2013 för att prata med er om BTH och deras verksamhet som bland annat involverar spelutveckling. Så om ni är nyfikna på hur man att blir spelutvecklare eller vad för typ av andra utbildningar som BTH erbjuder så tycker vi att ni skall tala med Gunnar under Level up.

Utöver att informera er om BTH kommer skolan även att hålla en turnering i det BTH-utvecklade co-op-spelet Screen Space Combat. Priser kommer i formen av BTH-relaterade produkter. Screen Space Combat spelas i lag om två och det team som får det bästa resultatet (högst poäng) är dom som vinner.

Under den 3 januari kommer Gunnar ta anmälningar till turneringen och låta folk testa och öva på spelet. Sen hålls turneringen den 4 januari där varje lag får två chanser att plocka bästa möjliga poäng. När dagen sen är över annonseras vinnaren och priser delas ut.

Sist men inte minst har BTH skapat ett Facebook-event för turneringen i Screen Space Combat där ni kan läsa mer om spelet, se spelet i rörelse och även göra en tidig anmälan.

Ta mig till Screen Space Combat-eventet på Facebook!