Loading...
Startsida

Level up 2013

Terebi Ge-mus syfte är att främja TV-spelskultur och vi inriktar oss främst mot ungdomar som är 15-25 år. Detta gör vi bland annat genom att arrangera det vi kallar för “stora spelträffar”. 2012 arrangerade vi tre stora spelträffar; Level up (vid nyår), 1 up (vid påsk) och Power up (på sommarlovet). 2013 firar föreningen sitt tioårsjubileum och vi inleder detta jubileum med att göra vår mest ambitiösa “stora spelträff” någonsin; Level up 2013, som äger rum i ABF Malmös lokaler 1-6 januari.

Vad är en spelträff?
Till en spelträff tar de flesta med sig sina spel, konsoler och eventuellt TV-skärmar. Det är ett stort trevligt knytkalas med TV-spel! Terebi Ge-mu har dessutom alla sina spel, konsoler och skärmar på plats. Väl på plats kan man välja själv, man kanske tar sig an det där spelet man länge velat klara – ensam eller med en kompis, man kanske sätter sig och kikar när någon annan spelar eller så bara sätter man sig och snackar spel med någon. På Terebi Ge-mus spelträffar hittar du alltid nya vänner och tar del av de spelupplevelser du kommer att minnas. Här finns också en pysselhörna där man till exempel kan sätta sig och måla eller hjälpa oss med vårt gigantiska pärlprojekt. Här finns tävlingar och turneringar, där det ofta är mer än din fingerfärdighet som sätts på prov, vi har kunskapstävlingar och gillar att uppmuntra kreativa lösningar på problem.

Achievements-tävlingen återvänder med besked
Speciellt för Level up är Achievements-tävlingen som är en lagtävling där man tillsammans ska lösa en mängd olika uppgifter. Tävlingen har varit väldigt uppskattad, även om den på senare år fått en del kritik för att vara för enkelspårig när det gäller valet av uppgifter. I år kommer väldigt få achievements handla om att klara specifika spel eller jaga dumma mängder riktiga achievements. Vi har en grupp som redan arbetat hårt i flera månader med att ta fram balanserade uppgifter som tillåter intressanta, kreativa och framförallt kul lösningar. Du som anmäler dig till årets achievements-jakt kan förvänta dig en helt annan typ av tävling än föregående års upplagor.

Sex dagar – tre decennier av spel
Som grädde på moset har vi i år ett tema på årets Level up. Temat för spelträffen är “Generationer”. Detta kommer innebära att vi under träffens gång har ett särskilt temarum, som helt byter karaktär varannan dag. Temarummet kommer gå från 1980-tal via 1990-talet till 2000-talet. Under varje decennium kommer det finnas specifika tävlingar, aktiviteter och påhitt i detta föränderliga rum. I temarummet kommer det naturligtvis finnas konsoler och spel som hör till det för dagen aktuella årtiondet.

Klart du skall vara med!
Anmäl dig redan nu. Level up 2013 kommer bli suverän! De som vill kan också komma en dag tidigare och fira nyår med oss, nyårsfirandet är precis som resten av träffen helt alkohol- och drogfritt. Till de som förbokar biljetter (250 SEK) innan 1 december erbjuder vi också ett Collector’s Edition-paket, för ynka hundra kronor extra får man nämligen vår officiella t-shirt med Level up 2013-logo (som kommer utannonseras så småningom). Anmälan görs via denna länk.

För att sammanfatta: Level up 2013 kommer att hållas på ABF Malmö som finns på Spånehusvägen 47 i Malmö. Biljettpriset är 250kr. CE kostar 350kr. Anmälan görs via följande formulär.

 

 

 

 

 

 

 

 

Såhär mysigt såg det ut förra året. Klart du skall delta du med! Anmäl dig till Level up 2013 idag!