Loading...
Startsida

Hämta ditt medlemskort!

Vi har diskuterat det fram och tillbaka i flera år, men nu har vi äntligen gjort slag i saken och fixat ett medlemskort till alla medlemmar. Medlemskortet kommer innehålla ett foto på medlemmen, namn samt ett medlemsnummer i form av en streckkod. Det här med streckkod ger oss många nya möjligheter som ni kommer märka av allteftersom. Det första möjligheten som kommer att märkas är att vi med hjälp en streckkodsläsare kommer låta medlemmarna checka in och ut från Spelens hus. Genom att göra detta får vi säkrare besöksstatistik och medlemmen ifråga belönas med poäng – poäng som samlas på medlemmens konto och så småningom ger belöningar. En belöning kan vara allt från en gratis läsk i kiosken till särskilda VIP-arrangemang dit endast personer som uppnått en viss poäng har tillträde.

För att få tillgång till sitt medlemskort krävs att man betalat medlemsavgiften för kommande år. Som tur är har vi just nu i oktober en kampanj som gör att vi bjuder på 2012 års sista månader till alla som löser medlemskap för 2013. 2-3 månader på köpet alltså! Medlemskap inklusive ett års tillträde på Spelens hus kostar 300 kronor. Den som bara vill vara stödmedlem kan lösa stödmedlemskap för 50 kronor, dock får stödmedlemmar inget medlemskort (i och med att de inte har tillträde till Spelens hus, annat än vid speciella tillfällen, har de heller ingen möjlighet att samla poäng). Vi ser gärna att medlemskapet betalas in till vårt plusgiro (56 51 49-2). Det går självklart att lösa medlemskap på plats i Spelens hus, men vi föredrar att få pengarna direkt till banken. Så fort du löst medlemskap kan du hämta medlemskortet på Spelens hus och börja samla poäng!