Loading...
Evenemang

Joystick 4.0

Sveriges främsta spelmusikkonsert är tillbaka! Vi får göra den fjärde symfoniska resan in i dataspelens förtrollade värld. Med nytt program. Ny musik. En levande genre med hyllade kompositörer och hängivna beundrare. Musiken är bäst live. IRL. Den är här för att stanna. Utöver konserter blir det massor av spelande i Malmö konserthuset den här helgen. E-sport-SM kommer hållas, Nintendo är på plats och tävlar ut en 3DS och så blir det barcraft efter konserterna.

Terebi Ge-mu är på plats under de båda konsertdagarna fredag 16 mars och lördag 17 mars. Redan från klockan 11:00 båda dagarna finns det möjlighet för allmänheten att besöka oss och spela spelen vars musik kommer spelas under konserten. Utöver fritt spelande har vi även miniturneringar i Assassin’s Creed: Revelations, där vinnaren i varje match vinner ett pris (denna tävling kan bli inställd om internetuppkopplingen inte fungerar). Vi kommer även ha ett erbjudande till den som vill bli medlem i föreningen på plats. Sist men inte minst vill vi uppmana alla att ta med sig sina 3DS:er för att bättra på allas Street Pass-statistik. Vi har gott om rosa pusselbitar för den som jagar sådana.

Följande spel kommer finnas spelbara i lokalen:

Assassin’s Creed – Revelations
Killzone 3
Final Fantasy IX
Secret of Mana
Uncharted
Shadow of the Colossus
Sonic the Hedgehog
The Legend of Zelda

Vi ses i konserthuset på fredag och lördag!