Loading...
Startsida

Nyårsträffen 2010

Så var det åter dags för Terebi Ge-mus årliga nyårsträff. Det är dags att samla Sveriges skönaste spelare och umgås i en vecka för att spela, diskutera och helt enkelt ha kul. Enligt tradition håller vi vår achievements-tävling som är en lagtävling som sträcker sig över hela träffen och som både utmanar och roar deltagarna där man uppmuntras att göra allt från att klara specifika spel till att utföra uppgifter i lokalen. Det är pyssel, kreativitet, intellekt och skills i skön harmoni.
Denna tävling pågår parallellt med fritt spelande och träffens andra aktiviteter som i år innefattar turneringar, seminarier, live-shower och bandframträdanden. Årets nyårsträff kommer bli den mest ambitiösa och späckade träffen vi arrangerat till dags dato och kommer locka allt från hardcore-lirare till de som uppskattar andra typer av aktiviteter kring denna kultur- och underhållningsform.

Så passa på att träffa spelare runt hela landet, gamla som nya och testa höstens hetaste spel. Det är så det brukar det gå till på våra träffar. Det är ett nog så starkt skäl att komma ner till Malmö men i år introducerar vi även något helt nytt, nämligen Retry.

Retry – Re-Experience The Retro Years
Årets nyårsträff är längre än normalt. Istället för ordinarie sju dagar erbjuder vi denna gång hela tio dagar med aktiviteter och påhitt. Träffen börjar fredagen den 31 december och sträcker sig till söndagen den 9 januari. Skälet till detta är Retry, Terebi Ge-mus nystiftade retrospelmässa.
Med start torsdagen den sjätte januari öppnar vi upp golvet och dörrarna för allmänheten så de tillsammans med er kan påbörja intensivt 8 bits-spelande, spana in retroprylar och för den delen även eventuellt köpa och sälja varor själva. Det blir mer tävlingar, en stor auktion och fler live-band. Detaljer kring Retry kommer annonseras under hösten och observera även att denna mässa pågår parallellt med övriga spelträffsaktiviteter.
Den som löser inträde för alla dagar får tillgång till allt som sker i både spelträffbyggnaden och på mässgolvet under samtliga nio dagar. Hur kan ni motstå?

Praktiska detaljer
Sover gör du i en dedikerad sovsal. Vi kommer ordna så man kan hyra madrasser för den som inte vill ta med sig egen. Dusch finns i lokalerna, och den ska användas. Ifall du tröttnar på att livnära dig på vår kiosks utbud av lättare mat, läsk, kaffe och godis finns många olika snabbmatställen i närheten.
Glöm inte heller att spelträffar är stora knytkalas som bara blir bättre av att fler deltagare har med egna spel och konsoler som andra kan ta del av och testa. Vi uppskattar även att så många som möjligt kan ta med TV. Anmälningsformuläret visar tydligt hur mycket utrustning som kommer vara på plats men vi kan i princip aldrig ha för mycket TV-apparater.

Vi hoppas se just dig vid nyår! Välkommen!

Övergripande information
Plats: Studiefrämjandet, Ystadgatan 53, Malmö
Datum: Fredag 31/12 2010 – Söndagen 9/1 2011

Priser:
Träffpass: 395:-
Förbokning: 350:-
Endagspass: 100:-
Besökspass Retry: 80,- (gratis för medlemmar)

Anmälan: Klicka här
Se anmälda:
Klicka här
Diskussionsforum:
Klicka här
Facebook: Klicka här