Loading...
Startsida

Nystart inför hösten

Spelens hus såg äntligen dagens ljus lördagen den 25 september och det signalerar även att Terebi Ge-mu startar upp sin återkommande veckoaktivitet. Det betyder att vi på klassiskt maner håller öppet från klockan 15:00 på alla tisdagar och torsdagar framöver. Den nya lokalen finner man på Ystadvägen 42, uppe på tredje våningen.
Ny lokal och ny aktivitet innebär även att vi kommer börja ta ut medlemsavgift på nytt. Den fortsätter hålla sig på 100 kronor per kvartal eller 300 kronor för ett helt års medlemskap. Medlemskap i Terebi Ge-mu Malmö innebär tillgång till våra lokaler på Spelens hus och de aktiviteter vi kan tänkas hålla där och ibland även utanför dessa.

Aktiviteter och framförhållning
TNG-dagar innebär avslappnat spelande på någon av våra många konsoler och skärmar. Vi kommer dock att ha det som ambition att anordna extra aktiviteter varje vecka vid sidan av de reguljära spelandet. Vi kommer även ha det som målsättning att dessa aktiviteter skall vara planerade en månad i förväg så ni med enkelhet kan se vad som sker hos Terebi Ge-mu på Spelens hus. Detta kommer i framtiden presenteras i någon ny artikelserie så håll utkik.
Tills dess får ni nöja er med att bli informerade om vad som kommer ske i Spelens hus från vår sida denna kommande vecka.

Halo Reach – 28/9
Inte mycket att orda om. Det är klart att vi skall spela Halo Reach nu när vi har fått tillbaka vårt grymma Xbox-LAN. På tisdag anordnar vi vänskapsmatcher och turneringar i nysläppta Halo Reach. Ta med ditt exemplar av spelet och presentera att just du är den bäste Halo Reach-liraren i våra led.

Rörelsetema – 30/9
Framtidens kontroll-input ligger i att svinga med armarna och eventuellt även benen. Vi må vara tveksamma till denna utveckling men på torsdag slänger vi fram samtliga konsolers rörelseteknik-leksaker för att smaka lite på framtiden. Kom förbi denna dag och spela det Wii har att erbjuda, ta diverse Playstation Move-spel på en testtur och få chansen att pröva på Kinect Sports innan lanseringen i november. Det och mer på torsdag!

Summering
Plats: Ystadvägen 42, tredje våningen
Tid: Klockan 15:00 på 28/9 och 30/9
Avgift: 100 SEK/kvartal eller 300 SEK/år
Teman: Halo Reach & rörelsekontroll