Loading...
Startsida

Veckorapport v. 17

Ännu än vecka har gått och här kommer ännu en veckorapport från Terebi Ge-mus TNG-kvällar och lite till.

April månads två sista TNG hade 22 deltagare vardera. Tisdagens speldag började ovanligt tidigt eftersom vi var tvungna att ha lokalen öppen för hantverkare. För er som har missat det så har vi alltså två vattenskadade golv efter att ett element har stått och läckt, antagligen i månader. På tisdagen var det dock en elektriker som passade på att dra en ny kabel till byggnadens värmesystem genom lokalen. Detta gjorde att jag satt i lokalen från tidig morgon varvade gamerscore-horande (TMNT) med Final Fantasy 13-nötande. Efter några timmars ensamhet fick jag sällskap i form av Pixel och Dudinkalv som passade på att titta förbi innan jobb. Snart kom även Embergem och Dogma och så var det hela igång på allvar.

Framåt eftermiddagen var temat backseat gaming. Trots att vi hade ett tiotal deltagare var det inte mer än ett spel igång. En person spelade och resten tittade på, vilket var lite mysigt. Först ut var Split/Second som Dogma spelade in för GAMEcore.se. Dogma, CroolCaptain och Kami turades om att spela, men alla kom med idéer om hur man skulle ändra om banan och vilka genvägar som var bäst för att få den snabbaste tiden. Ännu mer brainstormande blev det när Wewt kom ner och slog igång Wii-versionen av A Boy and his Blob. På kvällskvisten var det Super Street Fighter IV som gällde för majoriteten av deltagarna i lokalen.

Torsdagen innehöll mer av det vi är vana att se på TNG. Jag tog mina sista spelpoäng i TMNT,  Super Street Fighter IV gick förstås varmt, soylent_system fortsatt med  Battle Kid, kylen och godissortimentet fylldes på, Rövhög och Wewt fortsatte sin resa genom alla NES-spel i bokstavsordning. Spelet för dagen var A Nightmare on Elm Street, vilket antingen tyder på att det finns väldigt många NES-spel eller att de är väldigt svåra, eller möjligen en kombination.

På söndagen var det återigen dags för en idrottsdag med OkashiiCon-gänget. Den här gången stod fotboll, ultimate frisbee och framför allt brännboll på schemat. Efter att vi vunnit brännbollen (i de andra sporterna hade vi mixade lag så där var det svårt att avgöra om det var vi eller OkashiiCon som vann) begav vi oss till hemköp för att handla grillmat. Två timmar och lika många engångsgrillar senare satt vi på innergården vid lokalen och grillade. Ett lyckat slut på en väldigt trevlig dag.

Närvarande 27/4: Maduin, Jono, Pixel, Dudinkalv, Embergem, Dogma, Handsome Phil, CroolCaptain, Wewt, Rövhög, Fluffgummifat, Kami, Nabaxo, Nintendobarn, Madelene, Modoki, Mattant, akimi, Koalas, Linus, Kecchin, Petra

Närvarande 29/4: Trikisatan, Kami, DarkZide, Svavel, Limstift, Pixel, Wewt, Rövhög, Little Crazy Gamer, Kitty, Modoki, Hexelf, Handsome Phil, Mattant, Long, Maduin, Dogma, Jono, Nabaxo, Afflaf, Mani, soylent_system