Loading...
Startsida

TNG-rapport 8/4

Med tanke på hur mycket Tekken 6 som spelas in lokalen så är det på sin plats att spelet till slut får en löpbild tillägnad sig när det kommer till TNG-rapporter. Det gick som vanligt varmt igen där främst Linnea, AddictedHome (Annie), Embergem och Halvtand var de som spelade mest. Även jag var med på ett hörn men fick sluta när det var dags att hålla möte. Idag hade vi nämligen besök av Riwer, kassör i LAN-föreningen TS Gaming i Svedala. Han är en av de främsta nyckelspelarna när det kommer till att bilda en regionsförening i Skåne för dator- och TV-spelare tillsammans med oss. Tyvärr dök inga andra upp så det blev ett mer informellt möte där vi fastställde lite saker kring regionsföreningen, talade om framtida samarbeten och bara lärde känna varandra mer.
Mot kvällen dök Trikisatan upp för att hålla möte med oss om UNF och han har en hel del goda idéer, varav några rent utav tangerar på saker vi tänkt och fantiserat om under förra året. Kortfattat kan man säga att vårt samarbete med UNF leder till mer kul aktiviteter för våra medlemmar som sällar sig till dem.

New challengers arrive!
Möten kan dock inte hållas ostört i en förening som Terebi Ge-mu när den växer så det knakar i dessa dagar. Först kom 8-BIT BITCH ner med en vän som nu går under namnet GustenMM och de parkerade sig på ovanvåningen under kvällen med Guitar Hero och på våningen under satt AddictedHome, Pixel, Linnea och Virre och spelade Dominion i soffgruppen. CrudeOwen var också i lokalen och höll till i LAN-delen men vad han spelade i slutändan vet jag inte. Tanken var ju att det skulle bli Fallout 3-spelade men sparfilen som kom hemifrån visade sig snopet vara hans bror som i princip bara har FIFA 10-sparfiler på sitt kort. Kitty kom även hon ner med ett nytt ansikte och det är han som heter Ankan i besökslistan.
Vid en punkt under mötet dyker det plötsligt upp två helt nya människor som såg sig förvillat omkring när de kom ner från trappan. Vi vinkade över dem till oss i mötesrummet. Det visade sig att de hette Joppstar och Kanibalhamster och bägge två hade fått nys om oss via Modoki på Media Markt. Deras syfte var tydligt; de var här för att spela Street Fighter IV. Något som deras medtagna stickor vittnade om. Med informationen att de var Street Fighter IV-lirare ropade vi på Handsome Phil som med glädje tog emot dem för att sen systematiskt banka skiten ur dem. Det är rätt Phil, visa dem att det ännu finns mycket att lära! Kämpa på grabbar, övning ger färdighet!
Detta var dock inte det enda besöket av helt nya personer som inträffade i kväll. Eller det är en sanning med modifikation för vi hade faktiskt redan träffat Tahus på Goodgames förbundsråd i Norrköping för några veckor sen. Han är medlem i Malmö-föreningen The Turks som är en PC-förening. Han hade med sig en polare och jag gav dem den sedvanliga rundturen av vår lokal. När de väl fått se allt sjönk dem sen ner i soffan framför Tekken 6.

Lördagsgodis om två dagar
Som ni hör blev det en hel del meet and greet under kvällen och som vanligt hoppas vi få se nykomlingarna återvända. En annan sak som det skall meddelas om är att Godhetens USB-kabel till sin kamera postades iväg idag vilket innebär att vi snart har tillgång till foton ifrån påskträffen, vilket i sin tur betyder att vi inom kort kan avlägga en rapport om 2010:s årgång av föreningens påskträff.
Glöm inte heller att det är Lördagsgodis på lördag. Det innebär helt enkelt att det i princip är vanligt TNG på lördag eftersom det inte är satt något speciellt tema eller liknande. En sak händer dock och det är att communityn Loading skall samla några av sina medlemmar i lokalen under dagen för att ta en fika för att sen ägna sig åt det som lokalen har att erbjuda. Låt dem känna sig välkomna.
Lördagsgodis-dagen börjar klockan 13:00. Välkommen!

26 stycken närvarande: Dogma, Jono, Pixel, Dominic, Embergem, Halvtand, CrudeOwen, Linnea, AddictedHome, Virre, Nabaxo, Riwer, Kitty, Ankan, Hans Smooth, Trikisatan, Maduin, 8-BIT BITCH, GustenMM, Handsome Phil, Joppstar, Kannibalhamster, Tahus, Tman, Afflaf, Modoki.