Loading...
Evenemang

Arrangera nattklubb med UNF

Som ni säkert redan sett har Terebi Ge-mu inlett ett samarbete med UNF Skeuningarna, en Malmöförening inom Ungdomens NykterhetsFörening. På forumet erbjuder de bland annat Airsoft Lajv-aktiviteter och en resa till Retrospelsmässan i Göteborg. Dessutom subventionerar UNF Skeuningarna sina medlemmars deltagaravgifter till Terebi Ge-mus spelträffar. Det finns många bra anledningar att bli medlem i UNF Skeuningarna, den allra viktigaste är förstås att man får delta på alla deras aktiviteter som bevisar att de som lever nyktert helt enkelt har lite roligare.

Den senaste idén som UNF-föreningens ordförande Magnus Nilsson (känd som Trikisatan på forumet) tänker driva igenom är en egen nattklubb. Han har alltså lyckats få tag i en lokal med bar, scen samt tillhörande vakter. Den har föreningen tillgång till en gång i månaden och tanken är att man ska visa Malmö hur man festar bäst, vilket man gör nykter! Baren kommer att servera alkoholfria drycker och högtalarna kommer att spela skön musik och eventuellt till och med från liveband! Mer intressant för den genomsnittlige Terebi Ge-mu-medlemmen är att baren kan komma att ha teman, som till exempel speltema med DDR (Dance Dance Revolution) eller annat skoj.

Magnus söker nu intresserade personer som vill vara med i nattklubbskommittén som då skall ha hand om planering för hur och när dessa kvällar skall vara. Detta kan innebära olika saker beroende på vem man är och vad man vill jobba med. Vi behöver någon som är bra på grafisk produktion i form av planscher och posters och annan marknadsföring. Någon ska ansvara för inhyrning utav band, någon annan för inköp av dryck. Andra ansvarsområden är hantering utav bar, planering utav teman, planering utav datum och så vidare.

Tycker du att det här låter intressant så bör du kontakta Magnus Nilsson. Senast på fredag 16 april vill han ha din intresseanmälan. Magnus nås på mazzeman24@hotmail.com eller via forumet.