Loading...

Vad vågar du ta dig an under MEGAsommar 2015?

Home Forums Gaming Vad vågar du ta dig an under MEGAsommar 2015?

Viewing 1 reply thread
 • Author
  Posts
  • #4492

   Vi har alltid uppmuntrar våra medlemmar att testa nya spel, få er att vidga era vyer och samla på er nya spännande upplevelser. Under MEGAsommar 2015 kommer vi göra detta extra mycket och rentav bygga vår sommarhelgträff kring detta koncept att pröva på nya saker.

   Vi kommer fortlöpande uppdatera er om aktiviteterna på MEGAsommar 2015 de kommande veckorna men just temat handlar alltså om att våga ta sig utanför sin bekvämlighetszon. Det kan röra sig om gammalt och nytt. Ett spel, serie eller genre kan alltid vara någons första försök att doppa tårna i det okända. Vi vill att ni under träffen spelar nya spel, experimenterar med genrer eller bekantar er med en spelserie. Vi kommer via ett litet pågående metaspel utvärdera hur “säkert” respektive “vågat” MEGAsommar 2015 håller sig.

   Denna tråd är till för två saker:

   1. Att uppdatera er om vilka spel våra medlemmar önskar att testa (enligt anmälningsformuläret) under träffen med förhoppningen att någon medlem kan tänka sig ta med sig det till träffen och uppfylla någons önskning.

   2. Att lägga ännu mer önskemål om spel man vill testa.

  • #4577
   J-Gone
   Member

   Jag hade tänkt köra Portal, Portal 2 och Alan Wake. Portal och Portal 2 har väl föreningen redan och Alan Wake har jag själv (från GAMEs rea :P).

   ^-^

Viewing 1 reply thread
 • You must be logged in to reply to this topic.