Loading...
EvenemangStartsida

Höstlov med TV-spel 2021!

Är du intresserad av TV-spel, eller kanske bara nyfiken att testa på något nytt? Då är du välkommen till Spelens hus under höstlovet där du kan spela med oss på MEGA!

Hos oss kan du testa på helt nya konsoler såsom Playstation 5 och Xbox Series X eller de lite äldre Nintendo Switch, 64, NES, SNES och mer.


Under höstlovet kommer vi även att hålla i spelturneringar med fina priser, samt ha Halloween-tema där du kan testa olika skräckinjagande spel. Varför inte testa på Luigi’s Mansion 3 på Nintendo Switch eller Five Nights at Freddy’s på VR? Om du vågar…


TID OCH PLATS:
Spelens hus, Nobelvägen 145A i Malmö.


Öppet hus pågår måndag-lördag den 1–6 november 2021 kl. 12–17.

Torsdagen den 4 november har vi EXTRAÖPPET kl. 17–21 med vuxnare skräckspel.

ÅLDER:
Aktiviteterna är öppna för alla, men vi riktar oss särskilt mot barn och unga 6–25 år.

Vi rekommenderar att barn under 12 år kommer i en vuxens sällskap, både för att göra det enklare för våra arbetare och för att du som målsman ska känna dig säker på vad dina barn gör och vilka spel de spelar.

❗️ÄR DU DEL AV EN FRITIDSGÅRD / STÖRRE GRUPP?❗️
Kontakta oss på telefon / mail 070-276 66 84 eller 076-307 43 87 eller info@megasweden.se. Annars finns det en risk att vi inte har plats till er alla!


CORONA-REGLER:
Evenemanget är drop-in, men för att besöka oss ska du vara symptomfri och inte ha varit i kontakt med någon som misstänks vara smittad av covid-19. Handsprit kommer att finnas på plats och ska användas innan du kommer in och börjar spela.

Det kommer även att finnas ett MAXANTAL PERSONER som får vistas i lokalen åt gången för att förhindra trängsel och smittspridning av covid-19.


INTRESSERAD AV ANDRA SPEL?
Kolla in Halloween @ Spelens hus där du kan testa på rollspel, figurspel, brädspel eller spela i SH:s Minecraftserver:

https://www.facebook.com/events/574237333992967


Evenemanget görs i samarbete med Spelens hus och Sverok. Evenemanget är finansierat av Sverok Skåne, samt av Malmö stad som en del av deras initiativ Kul i Malmö.