Loading...
EvenemangStartsida

Spelsommar med MEGA!

Är du intresserad av TV-spel, eller kanske bara nyfiken att testa på något nytt? Då är du välkommen till Spelens hus i sommar där du kan spela med oss på MEGA!

Hos oss kan du testa på helt nya konsoler såsom Playstation 5 och Xbox Series X eller de lite äldre Nintendo Switch / 64, NES, SNES och mer! Eller varför inte testa på VR? Varmt välkomna in!


PLATS OCH TID:

Vecka 26–29, varje mån-fre kl 13–17 på Spelens hus (Nobelvägen 145A, Malmö).

Åldersgrupp är främst ungdomar 7–16 år! 

KRAV:

Evenemanget är drop-in, men för att besöka oss ska du vara symptomfri och inte ha varit i kontakt med någon som misstänks vara smittad av covid-19. Handsprit kommer att finnas på plats och ska användas innan du kommer in och börjar spela.

Det kommer även att finnas ett MAXANTAL PERSONER som får vistas i lokalen åt gången för att förhindra trängsel och smittspridning av covid-19. Mer information kommer inom kort.

Är du del av en fritidsgård/-grupp som vill boka lokalen? Kontakta oss på ett av telefonnumren eller e-postadressen nedan!

ANMÄLAN FÖR FRITIDSGRUPPER:

Kontakta oss på en av följande: 0793030955, 0702269800, 0763074387 eller info@megasweden.se.

TA MED:

Ett gott humör!


Evenemanget görs i samarbete med Spelens hus och Sverok. Evenemanget är finansierat av Malmö stad som en del av deras initiativ Kul i Malmö.