Loading...
EvenemangInformationStartsida

MEGAsommar 2016 – anmäl dig här

Då var det äntligen dags för sommarträff! I år gör vi något annorlunda. Det är första gången vi håller vår sommarträff på en extern plats sen 2013 och det ser ut att bli riktigt mysigt.

Träffen äger rum på Veberöd scoutgård mellan den 5 och 7 augusti. Så det blir en skön mix av att spela spel, hitta på aktiviteter utomhus och förhoppningsvis sol och bad. Som vanligt kommer vi försöka göra det mesta i spelens namn. Inga detaljer är för stunden planerade men räkna med tävlingar, Maffia-sessioner, bärbart spelande och vårt alldeles egna brännboll 2.0! Mer om träffens program kommer inom kort.

Det kan övernattas och mat (frukost/middag) ingår i inträdet som är 300 kronor. Det går att nå gården med kollektivtrafik. SkåneExpress 8 avgår från bland annat Södervärn och Värnhem och tar dig väldigt nära inpå platsen. Ett enkelt och billigt sätt att nå ut till träffen om du t.ex. har Jojo sommarkort! Gården har även anslutningar till både Lund och Ystad.

Datum: klockan 10:00 fredagen den 5 augusti till klockan 16:00 söndagen den 7 augusti.

Plats: Veberöd scoutgård, Idrottsgatan 8, Veberöd

Anmälan och kostnad: 300 SEK som skall sättas in på vårt plusgiro 565149-2. Anteckna gärna insättningen med ditt namn. Anmälan inte är fullständig förrän ni har betalt OCH fyllt i formuläret nedan.

Vill du hjälpa till?
Är du kreativ och idéspruta? Vill du vara med och utforma träffens innehåll/program? Kontakta oss på vår e-post info@megasweden.se eller fånga upp Alexander Cederholm i lokalen eller på sociala medier.
Samma adress kontaktar du oss också på om du har bil eller körkort och kan hjälpa till med frakt torsdagen den 4 augusti och söndagen den 7 augusti. Vi ersätter dig för ditt besvär.