Loading...
InformationStartsida

Aktiviteter vecka 17

darksouls1280jpg-98f75c_1280w
Roliga och spännande nyheter! MEGA har blivit nominerad till årets förening i Malmö stad. P.g.a. detta kommer det att filmas på Spelens hus nu på torsdag. Därför vill vi uppmuntra våra medlemmar att hänga på TNG så det ser extra aktivt ut.

På torsdag kan ni fortsätta spana in våra 12 nya NES-spel, spela antingen The Division och Dark Souls 3 eller fortsätta utforska Starfox Zero/Guard.

Uppe på detta håller vi även pärlplatte-workshop och tänker uppdatera vår sprite-pärm med nya inspirerande motiv. Vill du vara med och uppdatera den? Kom då till TNG på torsdag.

Vi välkomnar att föreningarna som håller aktivitet parallellt med oss, Malmö Mahjongsällskap och Wasabi, också uppmuntrar sina medlemmar att dyka upp så Spelens hus som helhet ser extra livat ut kommande torsdagkväll.