Loading...
Evenemangslideshow

Följ Winter-een-mas 2016 på Twitch.tv

Twitch_logo1

Vår livestream återvänder även detta år! Gör er redo för 36 timmar aktivitet från twitch.tv/MEGAsweden!

Winter-een-mas är en vid det här laget långvarig tradition men det är enbart på senare år som vi även sänt vårt spelande live över Twitch.tv och därmed låtit även de som inte är på plats ta del av evenemanget. Det hela började försiktigt i våra gamla lokaler under 2014 följt av att vi förra året började använda Spelens hus stream-studio under Winter-een-mas 2015 som blev studions jungfrufärd. Efter denna premiär har vi kontinuerligt sänt live från Spelens hus nästan varje torsdag.

Nu är det alltså dags igen för ännu en massiv Winter-een-mas-stream. Målet är att liksom förra året sända ungefär 12 timmar per dag under våra tre dygn. Vi kommer bjuda in besökare på evenemanget, låta dom spela samtidigt som vi för konversation med dem om spelen ifråga. Förhoppningsvis får vi se spelklara och läggas till på listan i direktsändning.

Vi hoppas även att våra in house-indieutvecklare vill dyka och konstnären Pierre Bäckman som pryder smyckar våra väggar under evenemanget skall vi så klart också tala med. Missa för tusen gubbar inte heller när Bernard “Bambi” Johnsson äntligen besegrar sista bossen i Xenoblade Chronicles och avslutar sitt fyraåriga Weemas-projekt.

Streamen pågår från den 29 januari till den 31 januari, varje dag mellan 12:00 till 00:00 och sänds från vår Twitch.tv/MEGAsweden. Vi välkomnar alla som inte kan delta på plats att ha igång streamen under helgen och snacka med oss i chatten. Vi återkommer med ett ungefärligt schema lite senare i månaden.

Är du intresserad av att spela på årets stream eller vill demonstrera ditt eget spel så ta kontakt med mig (Alexander Cederholm) över e-post, i detta kommentarfält, vårt forum, över Facebook-eventet eller direkt i lokalen.

Vi söker stream-personal
En stream blir inte bra utan människor som sköter maskineriet. Därför söker vi två personer som vill hjälpa till med driften av streamen men som även kan tänka sig leda showen till och från som värd. Är du intresserad? Hör av dig till (Alexander Cederholm) över e-post, i detta kommentarfält, vårt forum, Facebook-eventet eller i direkt lokalen.

Det ingår ersättning för jobbet i formen av betald mat och presentkort.

Winter-een-mas 2016 görs i samarbete med Sverok Skåne och Studiefrämjandet