Loading...
Startsida

Viktig information: Vi byter aktivitetsdagar

mega

Från och med den första augusti börjar nya tider gälla för våra återkommande aktivitetsdagar på Spelens hus. TNG i sin forna form är snart ett minne blott. Mer exakt kommer tisdagar försvinna i framtiden. Istället håller vi öppet 17:00 till 22:00 på torsdagar och hela 13:00 till 22:00 på söndagar.

Om torsdagar
Vi hoppas att de nya tiderna skall gynna oss på många sätt. Under torsdagen kommer vi dela lokalen med föreningen Wasabi (och Malmö Mahjongsällskap varannan vecka). Detta är en förening vars medlemmar uttryckt intresse av vår verksamhet men som vi också tror våra egna medlemmar kan vara intresserade av. Vi är övertygade att vi matchar bättre med Wasabi än Malmö kortspelförening och Malmö brädspelkafé som vi haft parallell verksamhet med tidigare. Det tillåter oss också att då och då breda ut oss i lokalen vilket vi känner behov av med tanke på hur föreningen växer och hur många aktiva medlemmar vi har per tillfälle.

Om söndagar
Riktigt spännande blir det dock först på söndagar. Varje framtida söndag är MEGAs dag. Ojämna veckor (2 augusti o.s.v.) breder vi ut oss ordentligt i lokalen med hela vårt utbud av modernt och retro. Jämna veckor (9 augusti o.s.v.) gör vi dessutom plats för MEGA Fight Club, en avdelning för alla som redan är eller vill bli experter på fighting-spel.

Fördelen att vara ensamma i lokalen är stor. Det kommer tillåta oss att använda mer yta, att bestämma mer över lokalen vilket i sin tur betyder att vi med lätthet kan hålla turneringar, frågesporter, musik-quiz, dumma lekar eller använda filmduken hur vi önskar. Vi har möjligheten att forma söndagarna för specifika ändamål och vi hoppas just att söndagar kan bli lite extra speciella utöver det fria spelandet som vi erbjudit den gångna våren. Se det som miniversioner av våra spelträffar så som MEGAborg och MEGAsommar. Det ger även medlemmar som bor utanför stan en möjlighet att delta i föreningens aktiviteter oftare.

Kortfattat:
– MEGA är aktiva alla torsdagar mellan 17:00 till 22:00.
– MEGA har öppet från 13:00 till 22:00 alla söndagar.
– Helger på jämna veckor är MEGA Fight Club på plats.

När börjar detta gälla?
– Söndagen den andra augusti blir MEGAs första aktivitetssöndag.
– Det betyder att tisdagen den fjärde augusti utgår och torsdagen den sjätte augusti är första ordinarie vardagskväll.

– Det bör även tilläggas att torsdagen den sjätte augusti (v. 32) då vi har vårt första TNG efter ombokningarna har vi flyttat till Mitt Möllan eftersom vi är en del av Nörd på Pride då vi och Spelens hus som helhet är en del av Regnbågsfestivalen från den tredje augusti till den sjunde augusti. Mer information om detta senare.

Vi hoppas att dessa ändringar skall vara väldigt positiva för föreningen. Det vi hela tiden strävat efter är bättre och roligare verksamhet. Vi känner att med dessa nya tider och dagar kan vi erbjuda våra medlemmar precis detta. Att MEGA kan erbjuda mer kvalitetstid för alla. Tack för att ni lyssnat.