Loading...
Startsida

Kallelse till extra årsmöte och stormöte

130217-blog-holland-creative-meeting-design-sunshine

Under årsmötet i mars beslutades det att det skulle hållas ett extra årsmöte för att ta beslut om ansvarsfriheten för den föregående styrelsen och höra revisorns berättelse. Utöver detta har vi även en motion vi tänkte presentera.

Ingen behöver oroa sig över samma form av maratonmöte som sist då det formella extrainsatta årsmötet kommer bara ta upp dessa få punkter. Hursomhelst ser vi det som viktigt att ni som medlemmar i MEGA medverkar och gör er röst hörd.

När sen det extra årsmötet är över glömmer vi protokoll, yrkanden, godkännande och formalia. Syftet med Stormötet är att ge alla medlemmar en chans att ge styrelsen feedback, lämna önskemål om vart man vill styrelsen skall ta föreningen den kommande tiden och andra ärenden av dessa slag. Vi i styrelsen är där för att lyssna, svara på frågor, hålla öppen dialog och själva ge förslag.

Det extra årsmötet och stormötet är samma dag. Lördagen den 27 juni samlas vi utanför Spelens hus på bakgården klockan 12:50 och tar oss därifrån till vår möteslokal för dagen. Mötestiden är tänkt att sträcka sig mellan ungefär 13:00 och 15:00.

MEGA är din förening lika mycket som vilken annan medlem så ta chansen och påverka. Välkommen.

Dagordning:
Dagordning – MEGA årsmöte 150315

Motion:
MEGAMotion