Loading...
Evenemangslideshow

Vi söker funktionärer till både Kodachicon 2015 och Nordic Game 2015!

Foto 2014-05-23 13 47 44

Inom kort kommer föreningen behöva funktionärer till två olika externa evenemang. Det ena äger rum på Kodachicon 2015 i Lund och det andra Nordic Game 2015 i Malmö. Passa på att via MEGA antingen ha en kul konventhelg eller två givande och intressanta konferensdagar.

Kodachicon 2015 (14 maj – 16 maj)
MEGA har öppet på Kodachicon från 10:00 till 22:00 varje dag från torsdagen den 14 maj till lördagen den 16 maj. Uppgifter består av att ha ögon på vår retroutrustning som är på plats och hålla i tävlingar som du i samverkan med andra funktionärer får utforma. Vi önskar också att du marknadsför MEGA och Spelens hus genom att tala med besökare. Passet är troligtvis omkring sex timmar per dag men den stora fördelen om vi får in minst en funktionär till är att ni alltid kommer ha sällskap av en annan funktionär. Tiderna kan även ses som väldigt flexibla. Du kan stå i någon timme, sen sträcka på benen och gå runt på konventet medan någon annan ser efter vår yta.

Som funktionär får du reseersättning, mat under ditt pass och gratis inträde till Kodachicon 2015.

Intresserad att hjälpa till och ha en trevlig konventhelg? Kontakta oss på info@megasweden.se och anmäl ditt intresse. Markera ditt mail “Funktionär på Kodachicon 2015”

Läs mer om Kodachicon 2015 här.

Nordic Game 2015 (21 maj – 22 maj)
Är du intresserad av att höra spelutvecklare tala om sina erfarenheter? I år kommer Armin Ibrisagic från Coffee Stain Studios, Chris Avallone från Obsidian Entertainment, makalöse talaren Ste Curran, Carl Ellisson, frilansande spelkritiker skall tala om modern spekritik och Thomas Happ som ligger bakom Axiom Verge skall berätta om hur det var att ensam jobba med något i fem år. Detta är bara ett axplock av de talare som Nordic Game 2015, Nordens årliga spelkonferens, erbjuder.

Vill du ta del av åtminstone något av detta? Då bör du anmäla dig att stå i MEGAs monter på Nordic Game 2015. Dina uppgifter blir att hålla ögonen på vår monter, vår retroutrustning, tala om MEGA och hålla någon liten tävling. Vi ser gärna att ni är minst två funktionärer. Tänk även på att arbetstiderna pågår under ordinarie arbets- och skoldagar vilket gör tiden obekväm för många men vi hoppas någon av våra medlemmar har möjligheten att ställa upp.

Som funktionär får du mat under dagen och gratis inträde till Nordic Game 2015.

Intresserad att hjälpa till och få ökad insikt om spelindustrin? Kontakta oss på info@megasweden.se och anmäl ditt intresse. Markera ditt mail “Funktionär på Nordic Game 2015”

Läs mer om Nordic Game 2015 här.