Loading...
Evenemangslideshow

MEGA syns i City i dag

Screen Shot 2015-05-08 at 08.25.57

Förra helgen höll vi vårt Valborgsevenemang MEGAborg med stor framgång. Tack alla som deltog i roligheterna. En stor grej under helgen var vår spelpanel som testade vårens olika nya spel. En del av dessa test tillsammans med ett reportage går nu att läsa i tidningen City i dag.

En kul detalj är att vi även syns på löpet runt om i hela Malmö i dag. Väldigt roligt!

Läs artikeln i sin helhet genom att klicka på länken eller läs enbart reportaget här.

Vi vill också passa på att tacka Bergsala AB, Nordic Game Supply, Ubisoft, Bandai Namco, Wendros, Activision, Koch Media och Playstation Sverige som hjälpte oss genomföra dessa test genom sina generösa spelbidrag som expanderade vår spelsamling med omkring hela 20 nya spel. Tack!

Detta var även kickoff för en blivande avdelning i föreningen vid namn MEGAcritic. Panelens alla recensioner kan ni läsa här på MEGAsweden.se inom kort. Håll utkik ocht ack åter igen alla som ni som bidrog till artikeln och den sköna stämningen förra helgen.