Loading...
Evenemang

Besök Nordic Game Indie Night 2015 på onsdag

slagt

En gång om året äger Nordic Game rum i Malmö. Det är den nordiska motsvarigheten till Game Developers Conference i andra delar av världen. Tyvärr är det en sluten konferens och tillställning för industrifolk. Det finns dock ett undantag, nämligen Nordic Game Indie Night som är öppet för allmänheten nu på onsdag klockan 18:00 på Slagshuset i Malmö.

Här har ni chansen att lyssna på några föreläsningar samt testa och bedöma tio olika spel som är nominerade för årets Indie Sensation Award. Ni kan läsa mer genom att klicka på länken.

MEGA skall ha en monter på plats under torsdagen och fredagen men vi rekommenderar alla våra medlemmar som är intresserade av spelbranschen lite extra att ta chansen och dyka upp på onsdagskvällen den 20 maj där dörrarna öppnas vid 18:00.