Loading...
Evenemang

Var med i speltestpanel under MEGAborg

GB-Most-Anticipated-Games-2015-large

MEGA har länge haft kontakter med Sveriges olika spelutgivare. Det är skälet att vi har så mycket spel som vi har men de senare åren har vi inte vårdat kontakterna och därmed också förlorat dem. Därför ser vi MEGAborg som en nystart där gamla och nya band knyts. Jonas i föreningen har jobbat med att förnya våra kontakter och som resultat kommer vi till Valborg kunna erbjuda ett litet smörgåsbord med helt nya vårspel att spela.

Av denna anledning har vi även kontaktat tidningen City om ett förslag som de tagit emot med öppna armar. Tanken är att vi under Valborg testar en bunt spel från våren 2015, snackar ihop oss, skriver ner våra åsikter och därefter kommer denna artikel publiceras i City. Tidningen kommer även vara på plats och ta foton den 30 april så vi uppmuntrar er att vara där så det ser aktivt och trevligt ut.

Detta är dessutom kickoff för en blivande avdelning i MEGA som kommer fokusera sig på denna typ av verksamhet. Inget är färdigt men tanken är att lära ut kritiskt och analytiskt tänkande samt lära er att uttrycka dessa åsikter. Så den som är nyfiken på hur det är att vara spelkritiker har något att se fram emot under 2015 tillsammans med MEGA. Det blir förhoppningsvis mer kontakter, mer spel och mer test under året som kommer.

I utbudet har vi för stunden The Escapists, Zombie Army Trilogy, Cinemaware Anthology, Bloodborne, The Order 1886, Shiftlings, White Night, Evolve, Borderlands: The Handsome Collection, Final Fantasy: Type-0, Assassin’s Creed Chronicles: China, Affordable Space Adventures, Trine: Enchanted Edition, Mighty Gunvolt och Adventure Bar Story. Vi vet att fler utgivare är på men där vet vi inte exakt vilka spel vi får. Välkommen till MEGAborg 2015 och testa en bunt av vårens spelnyheter!

Glöm inte att anmäla dig, oavsett vilka dagar du kan. Det gör det enklare för oss att organisera evenemanget. Du finner anmälningsformuläret genom att klicka här.

Stort tack till Activision, Nordisk film, Nordic Game Supply, Wendros, Ubisoft, Bergsala AB och Koch Media.