Loading...
Startsida

TNG-hype 28/4

1836913_679486665443088_1261336576_o-001

Vad händer på TNG i kväll? Till att börja med kommer Hudson Softs lite mer okända titel DoReMi Fantasy till Super Nintendo streamas i kväll från vår Twitch-kanal så har du inte tiden att besöka oss i kväll så gör gärna våra streamare sällskap i chatten.

På Spelens hus får vi besök av en stor grupp från Studiefrämjandet som kommit från oliak delar av landet för att titta på vår verksamhet och jag (Alex) och andra föreningar skall hålla miniföreläsning för dessa för att ge organisationen ökad förståelse för vår älskade spelhobby och kultur.

Sist men inte minst. Detta är veckans sista och enda TNG. På torsdag startar istället MEGAborg som ni alla är varmt välkomna till men tänk på att det är ett event som vi tar inträde för. Läs mer här.