Loading...
Evenemang

MEGAborg – fira Valborg med oss

77209_NSMBWiiU_Castle-01-1

Det är dags att det händer något kul i föreningen snart och redan om två veckor är det dags för vårt utlovande första kvartalsevenemang. Vi kallar det MEGAborg.

MEGAborg är ett alternativ till alla er som vill fira Valborg i goda vänners lag men kan avstå från alkoholen och istället tänka er hänga på Spelens hus med andra medlemmar. Vi firar alla på våra olika sätt och nu erbjuder MEGA ett alternativ fyllt med lek, tävling, frågesport och spel så klart. Valborg är dock bara början då evenemanget varar i tre dagar, från den 30 april till den andra maj. 

Observera att detta är ett evenemang som vi tar inträde för och att första dagen av det mer ambitiösa MEGAborg ersätter vår ordinarie TNG-kväll den 30 april.

1555815Valborg är tänkt som en lugnare och mer mysig dag ihop. Vi öppnar redan 15:00 på torsdagen den 30 april och mellan 17:00 och 19:00 fixar föreningen mat. Vår förhoppning är att det är grillväder men eftersom vi inte kan styra vädrets krafter får vi vara flexibla men mat bjuds det hursomhelst på så kom direkt till Spelens hus och börja ditt Valborgsfirande med oss på en icke tom mage.

Efter middag kör vi igång aktiviteter, aktiviteter som vi kommer tala om mer noggrant under kommande dagar men vi kommer såklart visa tecken på vår finurlighet och förmåga att hitta på kul påhitt. Det kommer också finnas mer tilltugg och gott för den som vill på kvällen. Valborg är som sagt tänkt som en mer mysig dag där medlemmar samlas, umgås, äter och har kul i grupp.

Sen från fredagen den 1 maj till lördagen den andre maj kommer MEGAborg fungera som en klassisk spelträff. Då tar vi fram många TV-apparater, fyller borden med spel, bygger pärlor med vackra sprite-motiv och håller två större aktiviteter per dag. Då blir det som ett stort TNG med fritt spelande men där även en del tävlingar och liknande finns planerade mot kvällen.

Det är väl MEGAborg i ett nötskal. Vi hoppas ni kommer och firar Valborg med oss!

Kortfattat information:

Datum: 30 april (15:00-01:00), 1 maj (12:00-01:00) och 2 maj (12:00-01:00).
Middagen den 30 april: 17:00-19:00.
Pris för medlemmar: 100 SEK (inträde för 3 dagar)
Pris för icke-medlemmar: 150 SEK men där ingår frivilligt medlemskap i MEGA. (inträde för 3 dagar)

Glöm inte att anmäla dig i vårt formulär om du framförallt skall ha mat på Valborg men vi uppmuntrar så klart att så många som möjligt på förhand meddelar om de kommer medverka under MEGAborg.