Loading...
Evenemang

Funktionärer till Joystick 7.0 sökes!

Om precis en vecka, den 22 januari går Joystick 7.0 av stapeln på Konserthuset i Malmö! MEGA kommer, precis som tidigare gånger, vara på plats med spelstationer för besökare att roa sig med före evenemanget!

Vi behöver nu cirka 4-5 fantastiskt funktionärer att rigga upp och bemanna dessa stationer! Det handlar om cirka totalt 4 timmars arbete, under onsdag kväll och torsdag kväll. De som ställer upp bjuds på mat och dryck och får fribiljett till själva konserten på torsdagskvällen!

Vi behöver er på plats på onsdag kväll mellan cirka 18.00 och 20.00 och på torsdagen mellan 17.30 och 19.00 och cirka en halvtimme efter konsertens slut.

Först till kvarn gäller för detta så om ni är intresserade se till att inte tveka utan skicka iväg ett mejl till info@megasweden.se där ni uttrycker ert intresse, så hör vi av oss med mer detaljer!

Mer information om Joystick hittar ni här